Keskpäeva tee 17

KLIENDIPÄEV 10.12 | KELL 12.00-13.30 | UUS HIND!

KLIENDIPÄEV 10.12.2022 KELL 12.00-13.30.
KLIENDIPÄEVA RAAMES SOODUSHIND 399 000 € (vana hind 412 000 €)

VAJALIK EELREGISTREERIMINE!
Anna oma tulekust teada helistades või saates e-mail

MAJA
Müügile on tulnud suurepärase planeeringuga valgusküllane, hubane kodu Tabasalus. Maja on ehitatud 2002. aastal ning mõni aasta tagasi läbinud täieliku uuenduskuuri. Renoveerimise käigus värskendati kõik maja seinad ja põrandad, paigaldati uus õhk-vesisoojuspumbal baseeruv küttesüsteem ning päikesepaneelid. Siseviimistluses on kasutatud valdavalt heledaid ja naturaalseid toone, mis loob modernse kuid samas hubase keskkonna. Seinad on värvitud ning osaliselt tapetseeritud, põrandaid katab naturaalne puitparkett; vannituba ning WC on plaaditud.

Maja koosseisu kuuluvad:
- Avar elutuba – elutoast pääseb otse päikesepoolsele klaasitud terrassile, kus on sõprade ja pereseltsis hea aega veeta ka külmemate ilmadega.
- Avatud kööginurk – osaliselt nurga taga asuv köök loob privaatsuse köögis toimetades
- Magamistuba
- Kontoriruum – mis soovi korral on võimalik lihtsa vaevaga ümber kujundada magamistoaks
- Lastetuba
- Vannituba koos saunaga
- WC
- Esik
- Garaaž
- Panipaik/katlaruum

Peamise kütteallikana on kasutusel õhk-vesisoojuspump, mis kütab soojaks majas asuvad radiaatorid. Lisaks on katusele paigaldatud päikesepaneelid (8.2 kW), mis aitab hoida küttekulud madalal. Samuti on majas olemas suur kamin-ahi mis vajadusel kütab ära terve maja.

HOOV/PARKIMINE
Maja juurde kuulub kaunilt haljastatud 877 m2 aiaga piiratud hoov. Hoovis leidub mitmeid viljapuid ja põõsaid ning privaatsust lisavad igihaljad hekid. Tänavapoolne külg on kaetud tänavakiviga ning ülejäänud hoovi katab muru. Lastele on hoovi rajatud väikene mänguväljak.
Parkimine on võimalik soojas garaažis ning hoovis kuhu mahub mugavalt parkima 2 autot.

ASUKOHT/ÜMBRUS
Maja asub logistiliselt väga heas asukohas Tabasalu alguses. Läheduses on olemas kõik eluks vajalik: mitmed terviserajad, poed (500m), restoranid, lasteaiad, kool ja ühistranspordipeatused. Meri asub kõigest 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel ning Tallinna kesklinna tulek võtab aega 15 minutit autoga ning 25 minutit ühistranspordiga.

LISAINFO
Kui tunned, et see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama.

399 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Keskpäeva tee 17
Tubade arv: 4
Korruseid: 1
Üldpind: 127.70 m2