Vasara tn 13a 3

KVALITEETNE PEREKORTER PARKIMISKOHA JA PANIPAIGAGA

KORTER

Müüki tulnud 3-toaline korter Vasara tänaval Keilas. Korter asub 2018. aastal valminud 5 korruselise maja 1.korrusel. Korterisse kuulub avatud köögiga elutuba, mahukas vanniga wc/vannituba ning 2 hubast magamistuba ning rõdu. Korteri põrandaid katab Eggeri laminaatparkett.
Tegu on väga hea planeeringuga korteriga. Korter on väga heas seisukorras.
Korterisse sisenedes leiate end esikust, kus on nagid üleriietele ning L-Uks peegelliugustega mahukas garderoobikapp. Edasi liigute avarasse heledates toonides luksuslikku vanniga wc/vannituppa, kus on piisavalt ruumi ka pesumasinale. WC/vannitoas on põrandaküte. Esikust paremale jääb valgusküllane avatud köögiga elutuba. Köögis on kvaliteetne Ikea METOD köögimööbel, mis jääb koos köögitehnikaga (Beko induktsioonpliit ja Beko praeahi, Electroluxikülmik,õhupuhasti ja nõudepesumasin) uuele omanikule. Elutoast pääseb 4,1 m² rõdule. Rõdu ja elutoa suured aknad jäävad hommikuse ja päevase päikese poole.
Suuremas magamistuppa on paigaldatud garderoob (IKEA). Mõlemad magamistoad on avarad. Hetkel on üks tuba kasutusel lastetoana. Magamistubade aknad jäävad põhjakaarde, mis ei lase liigsel päikesevalgusel magajate und segada.
Korteri hinnas on esimesel korrusel paiknev panipaik suurusega 5,4m² ja parkimiskoht hoovis.
Kommunaalkulud on väga mõistlikud: talvel ca 210.-eurot ja suvel ca 110.- eurot kuus.

MAJA/PARKIMINE

5 korruseline kortermaja on valminud 2018. aastal. KÜ on tegus. Majas on suur lift, koridorid puhtad, valgustatud ja hooldatud. Naabrid on sõbralikud ning rahumeelsed. Majal on kaameraga fonolukk ja video valve.
Soojusenergiaga varustab elamut küttetrassi kaudu Utilitas Eesti AS.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Maja asub kiiresti arenevas Keila linnas, kus on olemas kõik eluks vajalik. Jalutuskäigu kaugusele jääb hulganisti toidukohti, kaupluseid, spordi-ja tervisekeskuseid, lasteaiad ja koolid. Lähimad bussipeatused on 210m Keila kool ning 260m Tervisekeskus/Harju KEK, mis tagavad kiire ja mugava ühenduse kõigi lähiasulatega. Tallinnaga teeb transpordiühenduse veelgi lihtsamaks mugav rongiühendus ning korrastatud teedevõrgustik.
Keilas on olemas kõik, mida üks pere võib vajada – turvaline elukeskkond, palju rohelust, head sportimisvõimalused, koolid, lasteaiad, mänguväljakud, kauplused, veekeskus ujulaga, mõnus kogukond ning super transpordiühendus Tallinnaga.

LISAINFO

Võta ühendust, oled väga oodatud selle valgusküllase koduga tutvuma!

205 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Vasara tn 13a 3
Tubade arv: 3
Korrus: 1/5
Üldpind: 63.60 m2