Silvia 3

Kvaliteetne kivimaja looduslähedases piirkonnas!

Aasta lõpuni võimalik soetada see kaunis eramu soodushinnaga 499 000€.

LOODUSLÄHEDASES JA RAHULIKUS TALLINNA LÄHEDASES PIIRKONNAS MÜÜA KVALITEETNE MAJA!

Müüa kvaliteetne, funktsionaalne ja keskmisest paremate materjalidega viimistletud eramu arenevas linnalähedases piirkonnas Assakul. Maja on projekteeritud ja kvaliteetselt ehitatud ühekorruseline viilkatusega eramu, mille ruumide asetus on planeeritud vägagi läbimõeldult ja moodustab ühtselt mugava kompaktse kodu.

Selles majas on läbi mõeldud olulised detailid, mis teevad selle väärtuslikuks ja väga mugavaks kõigile pereliikmetele!

ASUKOHT

Maja paikneb Rae vallas Assakul. Kaugus Tallinna Kesklinnast ainult 9 km. Ümbruskonnas paiknevad valdavalt uuemad eramud ja üksikud paarismajad. Ümbruses leidub palju puhast loodust, viljapõllud ja metsatukad, kus tihti on märgata metskitsi, jäneseid ja siile. Ümbruskond ja teed on hooldatud pidevalt vallavalitsuse poolt. Eramu asub valgustatud tupiktänaval, mis tagab vaikuse ja rahuliku elukeskkonna. Juurdepääs kinnistule toimub mööda heas seisukorras asfalteeritud teed. Ligipääsu teed on avalikult kasutatavad teed ja ei ole eraomandis. Assakul on olemas esmavajalik infrastruktuur - kool, lasteaed, lähedal toitlustuskohad ja spordikeskused.

Väga hea transpordiühendus Tallinnaga – lähim bussipeatus 300 m kaugusel ja Vana-Tartu maantee ääres (erinevad Harjumaa liinid, Rae valla bussid, koolibuss). Tallinna lennujaam ja Ülemiste keskus 5 minuti autosõidu kaugusel. Peetri Keskus kus asub perearstikeskus, apteek, kohvik, jõusaal, tennisekeskus ja uus noorte- ja laste vaba-ajakeskus Peetri pargis.

Eramu asukoht Assakul on logistiliselt suurepärases asukohas – Peetri Keskus ja Selver mõneminutilise autosõidu kaugusel, Järveküla Lasteaed ja Kindluse Põhikool 800m, Järveküla Kool koos ujulaga 1000m, Spot of Tallinn 1300m kaugusel.

KRUNDI KIRJELDUS

Kinnistul valdavalt madalhaljastus muru näol, kaks krundi külge on piiratud elupuudega. Elamu ümbrus ning sissesõidud mõlemal pool elamut on sillutatud tänavakividega. Kinnistu on piiratud esiküljel betoonvundamendiga puitaiaga ja võrkaiaga. Haljastus on heakorrastatud ja hooldatud.

Krundil asub terrassiga aiamaja. Krundil on puldist avatav sissesõiduvärav ja lukustatav jalgvärav.

MAJA KIRJELDUS

Tegemist on kivimajaga, mille välis- ja siseseinad on ehitatud Aeroc plokkidest. Majal on B-energiamärgis, mille tõttu on küttekulud väga mõistlikud. Majas on lokaalne keskküte (maaküte baasil), vesipõrandaküte kogu elamus, põrandates temperatuuriandurid kütte automaatseks reguleerimiseks ja seinas andurid temperatuuri reguleerimiseks. Lisaks on paigaldatud õhksoojuspump, mis aitab vajadusel hoida kuumadel suvepäevadel ruumid jahedana. Terves majas on soojustagastusega sundventilatsioon. Paigaldatud on kvaliteetne valvesüsteem, mis on ühendatud turvafirmaga. Sissepääsu värav ja garaaži uks on puldist avatavad. Kõikides tubades on TV ja interneti valmidus.

Hoones asuvad esik, garaaž, kus asub tehnoruum, vannituba, avatud köögiga elutuba, kabinet, panipaik, garderoob, duširuum, leiliruum ja kolm magamistuba. Hoone tagumisel küljel asub suur privaatsust pakkuv terrass suurusega 28,6 m2. Maja üldpind ilma terrassita 207,8 m2 millest garaaž 31,5 m2.

Köögis on induktsioon elektripliit, õhupuhasti, elektriahi, külmkapp ja nõudepesumasin, kiviplaadiga töötasapind ja suur lahtikäiv söögilaud kuni 8 inimesele.

Garaažis asuvad maakütte küttesüsteemi ja vesipõrandaküte soojussõlm, ventilatsioonsüsteem, veefiltrid, elektrikilp ja täiendav veepehmendusseade, pesumasin ja pesukuivati. Garaaž on mõõdukalt suur ning mõeldud kuni kahele autole.

Naabrid väga toredad ja sõbralikud.

See maja on oma hinda väärt, mida kinnitab ka värske Ober-Hausi Kinnisvara AS eksperthinnang.

Olete oodatud selle ilusaga majaga tutvuma!

499 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Silvia 3
Tubade arv: 5
Korruseid: 1
Üldpind: 207.80 m2