Asula tn 1

KORTER MÜÜDUD!

KORTER
Müügile on tulnud 2-toaline omapärase planeeringuga hubane ja helge katusekorter Kitseküla asumis, Asula tänaval. See armas kodu asub kortermaja 3-ndal korrusel. Maja on läbinud täieliku renoveerimiskuuri 2005.aastal, mille käigus ehitati juurde maja kolmas korrus, kus asub ka see hubane kodu. See on kodu kesklinna mugavusi armastavale inimesele, kus saad ka vabalt kodukontorit pidada või firma kontorina kasutada. Samuti hea objekt investeerimiseks, et koguda üüritulu.

Korteri planeering on läbi kahe korruse ning selle koosseisu kuulub elutuba/köök, armas väike kontori osa, vannituba/wc ning privaatne eraldi korrusel asuv magamistuba.

Korter on valminud 2005.aastal. Sisekujunduses on selle korteri puhul kasutatud mahedaid heledaid toone, mis annab sellele kodule helge ja hubase mulje. Eluruumide põrandaid katab parkett ning seinad on värvitud heledates toonides. Vannitoa/wc seinad ja põrand on plaaditud ning olemas on elektriline põrandaküte.

Elutuba on hubane nurgake korteris, kus asub suur diivan ning televiisor koos aluskapiga. Köögis on olemas köögimööbel koos tehnikaga (elektripliit, elektriahi, õhupuhasti, külmik). Kontori osa on mugavalt sisustatud diivani, töölaua, riiuli ning töötooliga. Eraldi korrusel asuv magamistuba on privaatne pesake mõnusaks puhkuseks, kus on olemas voodi, öökapp ja kaks kummutit. Vannituba/wc on sisustatud santehnika, peegelustega vannitoakapi ning pesumasinaga.

Korteri elamispind on 40,3m² ja kogupind koos katuse alla jääva osaga on 46,9 m².

*Korter müüakse valdavalt koos mööbli ja tehnikaga.

*Mõistlikud kommunaalkulud suvel ca 70€ ja talvel 170€.

*Olemas hindamisakt summale 141 000€

MAJA/PARKIMINE
Miljööväärtuslik kortermaja on algselt ehitatud 1954.aastal ja on täielikult renoveeritud 2005.aastal. Kortermajas toimetab aktiivne korteriühistu ja puuduvad laenukohustused. Maja ümbrus on ilusti korrastatud ning aiaga piiratud. Maja kinnises hoovis asub ratta- ja autoparkla ning lastele väike mänguväljak. Majas elavad sõbralikud naabrid.
Kortermaja jääb Asula tänava äärde, mis rekonstrueeriti 2017. aastal ja selle käigus sai tänav ilusa korrektse välimuse ning juurde loodi parkimiskohti, kus parkimine on tasuta.
*Kortermaja kütab soojaks kaugküte firmalt Utilitas Tallinn AS.

*Tasuta parkimine maja ees asuvatel parkimiskohtadel.

ÜMBRUS/TRANSPORT Kesklinnale omaselt asub kõik eluks vajalik siin lähiümbruses. Piirkonnas on olemas nii lasteaiad, koolid, toidukauplused, kui ka palju võimalusi sportimiseks ja vaba aja veetmiseks. Jalutuskäigu kaugusele jääb Kristiine Keskus, Koidu park, A Le Coq Arena jpm. Ühistranspordi peatused asuvad mõne minuti jalutuskäigu kaugusel, mis tagab kiire ning mugava ühenduse linna teiste osadega.

LISAINFO
Võta julgesti ühendust ja tule oma uue koduga tutvuma!

135 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Asula tn 1
Tubade arv: 2
Korrus: 3/3
Üldpind: 40.30 m2