Põdra tn 36

Kõrghaljastatud kinnistuga privaatne paarismaja!

Paarismaja Pääsküla ja Laagri piiril kõrghaljastusega tänaval, ühistransport ning kõik muu eluks vajalik asub lühikese jalutuskäigu kaugusel. Krundil on osaliselt säilitatud looduslik mets koos metsmaasikate ja -mustikatega.

MAJA
Müügile on tulnud praktilise planeeringuga valgusküllane 4-toaline paarismaja. Tegu on hea soojus- ja heliisolatsiooniga ning mõistlike küttekuludega kivimaja.

Esimesel korrusel avar elutuba, köök/söögiala, vannituba, eraldi tualett ning ruumikas esik. Elutoas on mõnus puuküttega kamin ja saunas puuküttega keris.

Teisel korrusel 3 magamistuba, vannituba koos tualetiga, eraldi walk-in garderoob ning trepihall. Õdusaid õues ajaveetmise võimalusi pakuvad nii terrass kui teise korruse rõdu, kuhu pääseb nii koridorist kui ka ühest magamistoast.

Kogu majas on vesipõrandaküte oma gaasikondensatsioonikatlaga (JUNKERS), igas toas on termostaadid. Korrustevaheline trepp on tammeliimpuidust astmetega, metallkanduritel ning metallist ja klaasist piiretega.

Majas on palju sisseehitatud mööblit: esimesel korrusel TANK garderoobikapp, teise korruse walk-in garderoobi mööbel samuti TANK, koridoris TANK Indoorist ostetud metall-raamaturiiul. Köögi- ja vannitoamööbel on firmalt ARENS. Põrandatel on puitparkett Linconast.
Vannitoas on Balteco massaaživann, muu sanitaartehnika on firmalt Villeroy&Boch. Siseuksed on Haapsalu Uksetehase Harmony Steel ja Nordic spoonuksed.

Suvel 2022 on ehitatud teisele korrusele uus rõdu / auto varikatus, välja vahetatud tänavapoolne puitaed ning tehtud majale täielik fassaadipesu.

KINNISTU
Paarismaja juurde kuulub ca. 880 m2 aiaga piiratud kinnistu, autovärav avaneb puldiga, majaesine kaetud tänavakiviga.

KÕRVALKULUD
Kommunaalid väga mõistlikud, suvel ca. 150 eur, talvel ca. 280 eur.

LISAINFO
Kui soovid seda ilusat korterit vaatama tulla siis võta minuga ühendust!

335 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Põdra tn 36
Tubade arv: 4
Korruseid: 2
Üldpind: 120.30 m2