Paekaare 42

KOHESELT VABA VALGUSKÜLLANE KORTER HEA ASUKOHAGA!

KORTER

Müüa valgusküllane 4-toaline korter Lasnamäel, Paekaare 42 aadressil. Korter asub maja 9ndal ehk viimasel korrusel pakkudes privaatsust ja avaraid vaateid. Korteri koosseisu kuulub avatud planeeringuga köök ja elutuba, kolm magamistuba, eraldi vannituba ja tualett ning avar esik. Magamistoast pääs rõdule. Esikus kaks mahukat garderoobikappi. Ühes magamistoas eraldi uksega garderoob. Korter on heas seisukorras. Köögis olemas kogu vajaminev tehnika - külmkapp, nõudpesumasin, pliit, ahi, kubu. Kolmekordsed pakettaknad. Olemas valguskaabel.

Piltidel olev mööbel ja tehnika võib jääda uuele omanikule.

Korter on koheselt vaba sissekolimiseks.

Olemas ruum jalgrataste hoidmiseks.

MAJA

Majas olemas toimekas korteriühistu. Vahetatud on maja katus, püstakud ja renoveeritud otsaseinad. Paigaldatud valvekaamerad.

PARKIMINE

Tasuta parkimine maja ees ja lähedal.

ASUKOHT

Lähedal asuvad mitmed poed, Lasnamäe Keskus, Lasnamäe turg, koolid ja lasteaiad, mis teevad igapäevaelu korraldamise eriti lihtsaks. Samuti on suurepärane ühendus erinevate linnaosadega – ühistranspordipeatused on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel, pakkudes kiiret ja mugavat liikumisvõimalust. Lähedal asuvad rohealad, sealhulgas Pae park ning mitmed võimalused vaba aja veetmiseks ja sportimiseks.

Olete oodatud korteriga tutvuma!

137 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Paekaare 42
Tubade arv: 4
Korrus: 9/9
Üldpind: 65.50 m2