Järvakandi mnt 1

KLIENDIPÄEV PÜHAPÄEV 27.10 kell 12.00-14.00

Olete oodatud kliendipäevale, mis toimub pühapäev 27.10 ajavahemikul 12.00-14.00. Vajalik eelregistreerimine telefoni või emaili teel.

Müüa avara kinnistuga hoonestatud elamumaa Kehtna alevikus. Krundi koosseisu kuulub kahekordne üksikelamu, kaks kõrvutiasetsevat garaaži ja eraldi saunamaja koos tiigiga.

MAJA

Tegemist on 1960ndatel ehitatud kahekordse puitmajaga mille üldpind on 110 m2. Maja esimesel korrusel asub kaks tuba, läbikäidav köök, vannituba koos tualettiga, esik ja tuulekoda. Teisel korrusel on kolm magamistuba. Maja kütteks on kamin-ahi ja õhksoojuspumbad. Ahju kütmisel on suunatud soe õhk teise korruse tubadesse. Köögis olemas soojamüüriga puupliit. Vannitoas olemas põrandaküte.

Vesi oma puurkaevust, kanalisatsioon lokaalne.

Majal on olemas kasutusluba.

GARAAŽ/KUUR

Kinnistul asub kaks kõrvutiasetsevat garaaži koos puukuuri ja panipaigaga. Garaaži esine suur parkimisala on asfalteeritud. Garaaži suletud netopind 79,4 m2. Olemas tööstusvool ja kanal. Soovi korral võib lisatasu eest jääda uuele omanikule rehvipink, presspink, autodiagnostikaseade jms.

SAUN

Eraldi asetsev hubane palksaun. Majas on avar eesruum, pesuruum, puuküttega saun ja õhksoojuspump. Ideaalne võimalus peale leili ennast tiigis jahutada, mis on alles hiljuti süvistatud ja puhastatud. Olemas on ka terrass ja kümblustünn, kus lõõgastuda.

KINNISTU

Elumaja hoov ja garaaži ning saunaosa on eraldi aiaga piiratud. Elumaja ja garaaži esine parkimisala on eraldi väravatega ligipääsetavad. Mõlemad väravad avanevad automaatikaga. Kinnistu üks pool piirneb jõega. Kogu kinnistu suurus 5721 m2.

Lähedal olemas looduskaunis Kehtna mõisa park, Räägu järv 300 m, tankla. Lasteaed 1km, kauplus, perearst 1,3km. Põhikool 1,6 km. Rapla linn jääb 10 minuti autosõidu kaugusele.

Olete oodatud majaga tutvuma!

249 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Järvakandi mnt 1
Tubade arv: 5
Korruseid: 2
Üldpind: 110.00 m2