Videviku tn 16

KLIENDIPÄEV NELJAPÄEVAL 31.10 KELL 17.00- 18.00!

TULE JA TUTVU SELLE KORTRIGA NELJAPÄEVAL 31.10.2024 KELL 17.00- 18.00!

KLIENDIPÄEVA RAAMES SOODUSHIND 119 000.-! TÄISHIND 124 900.-!

KLIENDIPÄEVALE PALUN REGISTREERUDA E- MAILI VÕI TELEFONI TEEL!

Müüa 2- toaline korter Uue-Maailma asumis!

Müügile on tulnud väga hea asukohaga, 2-toaline korter kesklinnas, Uue-Maailma linnaosa rahulikus ja rohelises piirkonnas!

KORTER

Korteri koosseisu kuuluvad: esik, avatud planeeringuga köök-elutuba, magamistuba ja vannituba/WC.

Mugava planeeringuga korter asub viiekordse maja viimasel korrusel, tänu millele on korter terve päeva valgusküllane.

Korter on renoveeritud 2005 aastal. Värvitud said laed ja seinad ning paigaldatud uus parkett. Vahetatud elektrijuhtmestik. Uued aknad ja metalluks, gaasikatel (veesoojendi) toodi vannitoast kööki. Vannituba plaaditud ja paigaldatud põrandaküte ning uus sanitaartehnika.

Dušhinurga aluse vahetus umbes 5-6 aastat tagasi, ruloode paigaldus elutuppa/kööki 4-5 aastat tagasi, gaasikatla (veesoojendi) vahetus 3-4 aastat tagasi, magamistoa volditava ukse paigaldus aasta aega tagasi ja köögivalamu segisti vahetus 3 kuud tagasi.

Korteri juurde kuulub ka panipaik keldrikorrusel.

MAJA

Keskkütte torustik on vahetatud u. 5-6 aastat tagasi. Radiaatoritel on kaugloetavad soojamõõdikud. Samuti on kaugloetavad elektrimõõdik ja veemõõdik.
Vahetatud ja soojustatud katus. Välisfassadi renoveerimine, välisisolatsioon ja värskeõhu klapid paigaldatud 2023 aasta sügisel.

Ühistu plaanides on värskendada trepikodasid, tekitada igasse trepikotta keldrikorrusele rataste hoiuruum, lammutada maja teiselpool otsas olevad garaazid ja teha sinna parkimiskohad.

Maja ümbrus on hooldatud ning puhas, trepikoda lukus ja koridorid puhtad. Suureks plussiks on elanikele oma majatagune mis on piiratud aiaga.

Naabreid pole ka kuulda ei kõrvalt ega alt. Aknasse paistab suvine hommikupäike, valgust on päeval siiski palju tänu kõrgele korrusele ja kõrvalmajade heledate seinte valguse peegeldusele.

ASUKOHT

Suurepärane asukoht, mida ümbritseb palju rohelust. Hea ühendus kesklinna ning teiste linnaosadega. Kristiine keskus asub vaid jalutuskäigu kaugusel.

Ideaalne asukoht neile, kes soovivad, et kõik eluks vajalik oleks kiiresti kättesaadav.

LISAINFO

Võta minuga ühendust ja läheme vaatame Sinu uue kodu üle!

119 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Videviku tn 16
Tubade arv: 2
Korrus: 5/5
Üldpind: 35.60 m2