Uusmaa tee 10

KLIENDIPÄEV KOLMAPÄEV 30.10.2024 KELL 17.00-18.00!

TULE JA TUTVU SELLE KAUNI PEREKORTERIGA JUBA 30.10 KOLMAPÄEVAL KELL 17.00- 19.00!

KLIENDIPÄEVA RAAMES SOODUSHIND 199 000.-! TÄISHIND 205 000.-!

KLIENDIPÄEVALE PALUN REGISTREERUDA E- MAILI VÕI MEILI TEEL!

Müüa valgusküllane 3- toaline perekorter Peetris!

Müügile on tulnud kaunis 3- toaline perekorter, hinnatud piirkonnas Rae vallas, Peetris!

KORTER

Selle hubase ja valgusküllase korteri koosseisu kuuluvad esik, avatud köögiga elutuba (33,6 m2), 2 magamistuba (12,6 m2; 14,5 m2), vannituba ja wc. Loodud on mugav ja funktsionaalne elupind.

Sinu uus kodu asub 3- korrulise maja viimasel korrusel ja aknad avanevad maja taha eemale naabritest, mis tagab privaatsuse. Üldpind on kokku 73.6 m2, millele lisandub rõdu 5 m2. Esikusse on sisseehitatud lükandustega garderoobikapp. Suuremas magamistoas on sisseehitatud walk-in garderoobikapp. Köögis on olemas vajalik tehnika: integreeritud pliit ja ahi, nõudepesumasin, külmkapp ja õhupuhasti. Rõdule on paigaldatud terassilauad ning ehitatud mahukas hoiukast.
Korteril on puitpakettaknad ning lisaventilatsiooniks värskeõhuklapid. Kõikides tubades on reguleeritavad radiaatorid ja majal on oma gaasikatel. Vannitoas on reguleeritav sundventilatsioon ja elektriline põrandaküte.

MAJA/PARKIMINE

18 korteriga kortermaja on valminud 2006. aastal. Maja kütmiseks kasutatakse lokaalset gaasikatelt. Trepikoda on puhas ning selle turvalisuse tagab fonolukuga turvauks. Maja ehituse kvaliteet on väga hea. Majal on toimiv korteriühistu, seega on maja korraliselt hooldatud. Näiteks on värskendatud maja fassaadi.

Korteri juurde kuulub 1 kindel parkimiskoht kinnistul. Külalised saavad parkida kinnistul just külalistele mõeldud kohtadele. Maja elanikele on ühiskasutuses trepikojast ligipääsetav ühine lukustatav ruumikas panipaik, kus hoiustada näiteks jalgrattaid või lapsevankrit.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Korter asub väga rahulikus ja koduses piirkonnas, mille plussideks on linnalähedus, hea infrastruktuur ja rohelus.
Lastele on maja ümbruses mitu mänguväljakut. Tallinna linn on 10 minutilise autosõidu ja 20 minutilise bussisõidu kaugusel (bussipeatus kohe maja kõrval).

Jalutuskäigu kaugusele jäävad Peetri Lasteaed- kool, hambaravi, perearstikeskus, Peetri Selver, Rae Keegel (bowling, piljard, rannavolle, jõusaal, saun), Peetri Tuulik, Armudu, Pirosmani, Järveküla spordihall, Spot of Tallinn jpm.

Lisaks on loodud igas suunas pikalt kulgevad kergliiklusteed, kus on hea jalutada või sporti teha.

LISAINFO

Helista ja küsi lisa, olete oodatud selle kauni korteriga tutvuma!

199 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Uusmaa tee 10
Tubade arv: 3
Korrus: 3/3
Üldpind: 73.60 m2