Kesk-Vaela tn 32

KLIENDIPÄEV 29.09 KELL 13:00-15:00

KLIENDIPÄEV PÜHAPÄEVAL 29.09 KELL 13:00-15:00!

VAJALIK EELREGISTREERIMINE E-MAILI VÕI TELEFONI TEEL!

MAJA
Tegemist on kõrgete lagedega (kuni 5m) loft tüüpi ridaelamuga, mille köetav pind on 106,6 m2, lisandub päikesepoolne terrass suurusega ligikaudu 30 m2.
Hoonele on väljastatud rahakotile sõbralik A-energiaklass. Kodusooja tagab igal aastaajal säästlikult ja automaatselt toimiv maaküte, mis kütab nii ruume kui ka tarbevett. Ridaelamuboks on rajatud eraldiseisvale plaatvundamendile ja ükski sein naabritega kokku ei puutu, mis annab eramajale sarnased omadused.
Hoone on väga hästi soojustatud ning tehniliste lahenduste kasutamisel ei ole tehtud järeleandmisi. Ridaelemule kehtib garantii kuni 11.11.2024.

PLANEERING
Maja esimesel korrusel asub avar elutuba-köök, 3 ruumikat magamistuba, WC/duširuum koos saunaga, eraldi WC, esik ning tehnoruum/panipaik. Elutoast ning ühest magamistoast pääseb päikesepoolsele terrassile ning ruumikale hoovialale.
Teisel korrusel asub avar 14,3m2 tuba, mis sobib hästi näiteks kodukontoriks. Lisaks asub teisel korrusel ka eraldi panipaik, kus paikneb ka osa tehnosüsteemidest.

SISEVIIMISTLUS
Tubade seinad on värvitud heledates toonides. Põrandad on kaetud kvaliteetse ja naturaalse tamme spoonparketiga. Märgade ruumide põrandad plaaditud, seinad osaliselt plaaditud ning osaliselt värvitud. Lepapuidust lavaga sauna aitab kiirelt kuumaks kütta kvaliteetne Harvia elektrikeris. Välisuksed on tule- ja helikindlad värvitud puituksed. Siseuksed on värvitud puituksed.

SISUSTUS
Müügihind sisaldab mahukat eritellimusel valmistatud köögimööblit koos integreeritud tehnikaga (külmik, õhupuhastaja, nõudepesumasin, ahi, pliit), sisseehitatud garderoobikappe koridoris ning magamistoas, vannitoa mööblit ning kogu korteri valgusteid ja aknakatteid. Ülejäänud mööbel kokkuleppel.

KONSTRUKTSIOONID JA SOOJUSTUS:
Ridaelamuboks on rajatud eraldiseisvale plaatvundamendile, st sisuliselt on iga boksi puhul tegemist teistest boksidest eraldatud majaga.
Hoonete välisseinad on põhjamaisesse kliimasse loodud puitkonstruktsioonist, mis on soojustatud 250mm mineraalvillaga. Siseseinad on puitkarkassil kipsseinad, mis on heliisolatsiooniks täidetud 100mm mineraalvillaga.
Fassaadidel moodustavad modernse ent tasakaaluka koosluse puitvooder, tsementkiudplaat ning ajatu klassik profiiliga plekk. Hoonele on paigaldatud kolmekordse selektiivklaasiga klaaspakett Gealan Premium profiiliga plastikraamis aknad.

KÜTE, JAHUTUS, KOMMUNIKATSIOONID JA KULUD
Hoone kütte ja tarbevee soojendamise eest hoolitseb eraldiseisev tippklassi maasoojuspump tootjalt Thermia, mis on juhitav nii juhtpuldilt kui ka läbi nutirakenduse. Majas on vesipõrandaküte, mis on tubade kaupa eraldi reguleeritav. Kvaliteetse sisekliima tagab energiasäästlik soojus- ja niiskustagastusega Šveitsi tootja Zehnderi poolt toodetud autonoomne ventilatsioonisüsteem, mis on reguleeritav eraldi juhtpuldilt. Hoone jahutamiseks on paigaldatud Samsungi lipulaev seeria konditsioneer, mis võimaldab hoonet jahutada tuulevabalt. Seade on juhitav nii juhtpuldi kui ka nutirakenduse kaudu.
Elektrivõimsus 3x16A. Kommunaalkulud on väga soodsad tänu korralikule soojustusele ja tehnosüsteemidele. Elektritarbimise näidised koos kütte, tarbevee tootmise, elektrisauna kasutuse ja jahutusega: August 2024 - 88 eurot kuus. Jaanuar 2024 (viimase kahe aasta kõige külmem kuu) - 208 eurot (Välja toodud summad sisaldavad võrgutasu ja käibemaksu).

HOOV JA PARKIMINE
Hoov on haljastatud ning aiaga piiratud. Maja eest pääseb hoovi läbi lukustatava jalgvärava. Hooviala suuruseks on 419 m2, istutatud on elupuud ja paigaldatud taimekastid. Hoovis on veel üks lukustatav jalgvärav, mis võimaldab otse hoovist loodusesse jalutama minna.
Sissesõiduteele on paigaldatud tänavakivi ja majaesisele kivisillutisele mahub parkima veel kolm autot, erikasutusõigusega kuulub boksile 2 parkimiskohta.

ASUKOHT/TRANSPORT
Vaela puhul on tegemist linnalähedase koduga looduse rüpes. Tegemist on uue elamurajooniga, kus teed asfalteeritud ning valgustatud. Arendust ümbritseb kõrghaljastus, mis pakub lõõgastavat puhkust ja kaitset liigsest linnasaginast ning mürast. Tallinna kesklinn asub vaid 15 minutilise autosõidu kaugusel.
Lähimaks kooliks on Kiili kool ning Vaelas on ka kaks äsja valminud uut lasteaeda. Läheduses asub ka terviserada välijõusaaliga ning spordihoone.
5 kuni 10 minuti autosõidu kaugusel asuvad erinevad kaubanduskeskused ja poed (Kurna Park, Kiili Maxima, Kiili Coop, Luige Rimi, Ikea). Söögikohtadest asuvad läheduses KOKO Kitchen (Korea restoran), SushiMushi, Kiili Pizza, Kohvik Rahva võit ning novembris avatakse ka Luige Hesburger.

LISAINFO
Huvi korral võtke julgelt ühendust ning olete oodatud tutvuma!

345 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Kesk-Vaela tn 32
Tubade arv: 5
Korrus: 1/2
Üldpind: 106.30 m2