Volmre tn 25

KLIENDIPÄEV 26.09 KELL 17:00-19:00

KLIENDIPÄEV NELJAPÄEVAL 26.09 KELL 17:00-19:00!

VAJALIK EELREGISTREERIMINE E-MAILI VÕI TELEFONI TEEL!

SOODUSHIND KLIENDIPÄEVA RAAMES: 260 000.- (HINNAVÕIT: 8 000.-)

KORTER
Müüa avara planeeringuga uueväärne korter Vikimõisa elurajoonis Haaberstis. Korter on 3-toaline ning asub maja esimesel korrusel.
Korteri koosseisu kuulub elutuba koos köögiga, kaks magamistuba, esik, wc/vannituba ning panipaik. Elutoast pääseb avarale 9,1m2 rõdule.
Siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, seinad on värvitud ning põrandat katab kvaliteetne tammeparkett.

SISUSTUS
Müügihind sisaldab kvaliteetset köögimööblit koos integreeritud tehnikaga, söögilauda ja toole, elutoa diivanit ja TV alust kappi, magamistoa voodit, mahukaid liugustega garderoobikappe esikus ning mõlemas magamistoas ning kogu korteri valgusteid ja aknakatteid.

MAJA
Tegemist on 2022 aastal Kaamos kinnisvara poolt ehitatud 3-korruselise liftiga kivimajaga. Elamu energiaklass on A. Korteriühistu on hästi toimiv ning aktiivne. Naabrid on vaiksed ja sõbralikud. Hoovis asub mänguväljak lastele.

KÜTE, VENTILATSIOON JA KULUD
Maja kütmiseks on gaasiküte. Kõikides ruumides vesipõrandaküte. Ventilatsiooniks on korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioon, mis tagab mõnusa ning värske sisekliima. Temperatuur on tubade kaupa eraldi reguleeritav.
Kommunaalkulud on soodsad, suvel ligikaudu 80 eurot kuus, talvel ligikaudu 220 eurot kuus.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri juurde kuulub kaks kindlat parkimiskohta. Üks parkimiskoht asub maja all garaažis, teine parkimiskoht asub õues. Lisaks kuulub korteri juurde ka maja esimesel korrusel asuv panipaik.

ASUKOHT
Tegemist on suurepärase elukeskkonnaga mugavust ja looduslähedust armastavale inimesele. Jalutuskäigu kaugusel asuvad erinevad kauplused - Kakumäe Selver ja Rocca Al Mare kaubanduskeskus.

Kesklinna suunal liigub mitmeid erinevaid busse, bussipeatus jääb majast mõne minuti jalutuskäigu kaugusele. Autoga jõuab kesklinna ligikaudu 15 minutiga.

Läheduses paikneb Õismäe Raba terviserada, kus soojal perioodil saab käia jooksmas, jalutamas, õuetrenazööridega treenimas ning talvisel ajal saab suusatada.

LISAINFO
Huvi korral võtke julgelt ühendust ning olete oodatud korteriga tutvuma!

260 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Volmre tn 25
Tubade arv: 3
Korrus: 1/3
Üldpind: 65.00 m2