Liistu tee 9

MÜÜDUD

MÜÜDUD

Krunt 996 m², detailplaneering tegemata

Lisainfo: vesi, elekter, ühistransport
Ümbrus: ümbruses eramud, asub keskuses, teed heas seisukorras, järv 3 m, naabrid ümberringi, kaugus Tallinnast 40 km, mets lähedal

KINNISTU

Müügile on tulnud 100% elamumaa krunt koos aiamajaga, väga hea asukohaga tupiktänavas. Kinnistu on metsaga piirnev, kus saab marju ja seeni korjata.
Maatükile ehitatud aiamaja, 1991. aastal. Ehitise püstitamiseks ja kasutamiseks on olemas kõik nõutavad load ja nõusolekud. Aiamaja vajab renoveerimist. Võimalus lammutada ja ehitada uus maja või siis kasutada suvilana.

Maakatastri andmetel kehtivad kinnistus valdamise ja kasutamise suhtes järgmised kitsendused:

• Piiranguvöönd puurkaevuhooldusala ulatuses 136 m2. Kaevus pole pumpa. Aia vee kasutamise võimalus on eraldi maikuust
kuni oktoobrini.
• Piiranguvöönd elektripaigaldise kaitsevööndi ulatuses 21 m2.
• Piiranguvöönd ulatuses 998 m2.
Kinnistul ei paikne teistele isikutele kuuluvaid tehnovõrke ega – rajatisi.
Kinnistu on ühendatud ning liitunud elektrivõrguga. Kinnistu ei ole ühendatud vee- ega kanalisatsioonitrassidega. Lubatud on kogumismahuti krundile kaevata.
Kinnistule on olemas otsejuurdepääs avalikult kasutavavalt teelt.
Krundil olemas valmis vundament 20 m2, võimalus ehitada nt. kuur.

Krundil olev kasvuhoone ja maja ratastel (olemas elekter, vesi, köögimööbel, pliit, mikrolainahi, dušš, wc), soovi korral saab uus omanik endale, maja ratastel saab kasutada alatest aprillist - oktoobrini.

Samuti kõik vajalik tehnika suvila hooldamiseks ning puhastamiseks jäävad ka uuele omanikule muruniiduk, aiapaviljon, kiik.
Naabrivalve aastaringselt.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Kinnistu asub vaikses looduskaunis kohas Tallinna lähistel kõigest 30-35 minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast. Naabriteks on rahulikku elustiili armastavad pered ja kogu ümbruskond on rahulik ja turvaline. Bussipeatus on 600 m kaugusel. Rong 1,6 km. Olemas ka terviserada, kus saab jalutada ja värsket õhku nautida ning kolm veekogu, kus saab kalal käia ja ujumas. Lähim toidupood on 3 km kaugusel.

LISAINFO

Kui tunned, et just see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust!

38 500€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Liistu tee 9
Tubade arv: 2
Korrus: 1/1
Üldpind: 88.00 m2