Heki tee 10

Broneeritud kuni 22.12.2022

Broneeritud kuni 22.12.2022

KORTER

Müügile on tulnud hubane ja tõeliselt avar ning suurepärase asukohaga 1-toaline korter Viimsis, Heki teel. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba koos pool avatud köögiga, pääsuga väiksele aiahoovile.
Vannituba koos WC-ga ning garderoobiruum. Elutuba on suure aknaga, mis teeb korteri valgusküllaseks ja hubaseks. Koridoris on eraldi garderoob, mis võimaldab paigutada palju vajalikku.
Kõik seinad on värvitud heledates toonides. Tubade katab põrandaid naturaalne tammeparkett ja koridoris ning käöögis keraamiline plaat. Korter on heas seisukorras. Vannituba on ruumikas, seinad on plaaditud ja olemas põrandaküte. Olemas köögimööbel koos vajaliku tehnikaga (keraamiline elektripliit, kubu, boch nõudepesumasin ja külmkapp) jääb uuele omanikule.

MAJA

Tegemist on 2007. aastal ehitatud 8-korruselise betoonpaneelmajaga.
Loodud on korteriühistu, hoone ning selle ümbrus on hoitud ja korras.
* Korteri juurde kuulub 1 parkimiskoht tõkkepuuga piiratud parklas.
* Maja all soojas garaažis on elanikele ühine jalgrattahoidla.
* Majal on olemas videovalve

PARKIMINE/PANIPAIK
Hinna sisse kuulub 1 parkimiskoht maja ees.

KULUD
Külmematel talvekuudel ulatuvad kommunaalkulud kuni ca 140-150 euroni ja suvel ca 60 eurot

ÜMBRUS

Maja asub looduskaunis piirkonnas, hea infrastruktuuriga Haabneemes. Majast üle tee asub lasteaed, kool ja head suusatamisvõimalused. Olemas haigla, polikliinik, kaubanduskeskused, SPA ja tervisekeskus ning erinevad kohvikud ja restoranid. Maja juures olemas jalgratta - jooksurada. Haabneeme rand on mõnusa jalutuskäigu kaugusel. Bussiliiklus kesklinnaga toimib hästi ja kiirelt, bussipeatus on mõnesaja meetri kaugusel. Kesklinnast autoga koju sõidab umbes 20 minutit ning see aeg on täpselt sobiv unustamaks tööpäeva mured ning nautimaks rahustavat merevaadet.

103 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Heki tee 10
Tubade arv: 1
Korrus: 1/8
Üldpind: 40.00 m2