Pihlaka 16

Kaunilt hooldatud aiaga maja!

Müüa kauni ja hooldatud aiaga maja rahulikus piirkonnas. Tegemist on soojustatud kivimajaga mille juurde kuulub ka garaaž. Maja esimesel korrusel asub elutuba, köök, magamistuba, üks läbikäidav tuba, vannituba koos tualettiga, esik ja puuküttega saun. Elutoa all asub kelder. Maja teisel korrusel suur magamistuba, mida on võimalik kergseinte abil kaheks eraldi toaks teha. Lisaks võimalus väljaehitada garaaži peal olev tuba. Majja viib kaks eraldi sissepääsu, üks maja eest ja teine hoovi poolt. Maja üldpind 120,4 m2 millele lisandub garaaž 20 m2.

Maja kütteks ahjuküte ja sooja saamiseks, kui ka jahutuseks õhksoojuspump elutoas.

Oma puurkaev ja lokaalne kanalisatsioon. Võimalik liituda tsentraalse vee ja kanalisatsiooniga. Elektrivõimsus 3x16A.

Maja on valgusküllane ja heas seisukorras.

Ilus ja hooldatud aed, mille suuruseks 1371 m2. Mugavaks istumiseks suveõhtutel ja grillimiseks on ehitatud katusealune. Lisaks on eraldi väike grillimaja ja külaliste majutuseks külalistemaja. Aias mitmeid marjapõõsaid, peenraid, kõrghaljastus ja kasvuhoone. Aeda mahub parkima mitmeid autosid. Kogu kinnistu aiaga piiratud.

Aespa alevik asub Raplamaa ja Harjumaa piiril. Läheduses olemas bussipeatus ja toidukauplus. Saku keskus ca 10 minuti autosõidu kaugusel, Tallinna Kesklinn ca 25 minuti kaugusel.

Olete oodatud selle hubase majaga tutvuma!

210 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Pihlaka 16
Tubade arv: 4
Korruseid: 2
Üldpind: 120.40 m2