Majaka tn 22

KAHETOALINE KORTER ÜLEMISTE JA KESKLINNA PIIRIL

KORTER

Hea asukohaga kivimaja kolmandal korrusel paiknev 2-toaline korter ootab uut omanikku. Nurgapealse korteri aknad avanevad nii sisehoovi poole, kui Majaka tänavale. Korter on vaikne ja valgusküllane. Hoovipoolsetest akendest avaneb vaade maja taga asuvale haljasalale. Korter on koheselt kasutatav, kuid ideaalis vajaks kerget kaasajastamist.

Elupinna moodustavad avar elutuba koos eraldiasuva köögiga ning magamistuba. WC ja vannituba asuvad koos, paigaldatud on ka Whirlpool pesumasin. Vannituppa võiks paigaldada uue dušinurga ja valamu ning uuendada seina- ja põrandakeraamikat.
Algupärased kalasaba motiiviga parkettpõrandad on taastatud elutoas ja magamistoas. Seinad ja laed on värvitud valgeks. Magamistoa otsaseinas on sisseehitatud riiulkapp, mis jääb kardinate taha. Korterisse jääb köögimööbel koos tehnikaga, vannitoa sisustus ning elutoa ja magamisto mööbel. Lahtised sisustuselemendid ja aksessuaarid ei kuulu müügihinna sisse.

Kogu hoone keskküttesüsteem on kaasajastatud ning radiaatorid vahetatud tänapäevaste, termostaadiga reguleeritavate mudelite vastu. Kommunaalkulude koondsumma suvel / talvel on ligikaudu 80€ / 170€
Korteri aknad on vahetatud plastakende vastu.

MAJA | PARKIMINE| PANIPAIK

Majal hetkel laenud puuduvad (lõppes aprillis 2024). Vahetatud on korterelamu katusekate, vee- ja kanalisatsioonitorustikud ning küttesüsteemid. Korrastatud on trepikojad ja paigaldatud uued välisuksed koos fonolukuga. Lahendatud on prügisorteerimine ja teostatud lukukstatav tara prügikonteineritele. Plaanis on puude istutamine ja haljastustööd maja ümbruses.
Kasutada on võimalik keldriruume jalgrataste hoiustamiseks. Parkimine Majaka tänaval on tasuta.

ÜMBRUS | TRANSPORT

Hea asukoht kesklinna vahetus läheduses. Mõnesaja meetri kaugusele jäävad Sikupilli, T1 ja Ülemiste kaubanduskeskused. Läheduses mitmed lasteaiad ja koolid. Ühistranspordi peatused lähedal, trammipaetus maja ees.

LISAINFO
Helista - kõik lisaküsimused on teretulnud. Oled oodatud selle koduga tutvuma!

103 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Majaka tn 22
Tubade arv: 2
Korrus: 3/4
Üldpind: 37.00 m2