Tammepõllu tee 1

KAHETOALINE KODU TAMMEoUES | PARKIMINE | PANIPAIK

KORTER

Heledates toonides 2-toaline kodu Haabneemes, moodsas Tammeõue elamukompleksis, paikneb hoone kõrgel esimesel korrusel. Maast laeni elutoa akendest avanevad maalilised vaated rohelisele siseõuele ning looduslähedasele ümbruskonnale. Osa aknast on avatav nn prantsuse tüüpi rõduna võimaldades värsket õhku nautida.

Korter koosneb avarast elutoast koos avatud köögiga, magamistoast ning mugavast duširuumist koos WC-ga. Duširuum on hiljuti maitsekalt renoveeritud, paigaldatud on kaasaegne Villeroy&Boch sanitaartehnika, Samsung pesumasin ning trendikas koloriidis keraamilised plaadid, mis harmoneeruvad roosaka seinatooniga. Elektriline põrandaküte tagab mugavuse ja sooja jalgealuse ka jahedamatel päevadel.

Värskelt uuendatud on ka magamistoa seinavärve ning valgustuse lahendust. Eluruumide põrandatel on naturaalne tamme laudparkett, magamistoas moodne laminaatpõrand ning esikus hele klinkerplaat.

Korterisse jääb köögimööbel koos tehnikaga ning sanruumi sisustus koos pesumasinaga. Lahtise tarbemööbli osa on läbiräägitav vastavalt soovile.

KÜTTELAHENDUS | VENTILATSIOON

Hoone on köetav kaugkütte baasil keskküttega. Toasooja annavad tänapäevased, termostaadiga reguleeritavad radiaatorid, mis on varustatud nutikate, kaugloetavate sensoritega, mis arvestavad küttekulu vastavalt personaalsele tarbmisele.
Eluruumide õhuvahetust reguleerivad akendesse paigaldatud värskeõhuklapid. Duširuumi on paigaldatud väljatõmbe ventilatsioon.

MAJA | PARKIMINE| PANIPAIK

Hoone fassaadid on hiljuti renoveeritud ja puitvoodri viimistlus värskendatud. KÜ on tubli ning hoiab silma peal majadevahelisel õuealal ning rohkel haljastusel. Majal puuduvad laenud.
Korteri juurde kuulub ka suur panipaik ning kindel parkimiskoht soklikorrusel.

ÜMBRUS | TRANSPORT

Elamukompleksi läbimõeldud haljastusega ja rohkete jalutusteedega asukoht sobib ideaalselt looduslähedust ja rohelist elukeskkonda hindavale inimesele. Lähistel asuvad Viimsi kool ja lasteaiad ning mitmed kaubandus- ja meelelahutuskeskused. Üle tee jääb Artium kultuuritempel. Bussipeatused mõnesaja meetri kaugusel.

LISAINFO
Helista - kõik lisaküsimused on teretulnud. Oled oodatud selle koduga tutvuma

153 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Tammepõllu tee 1
Tubade arv: 2
Korrus: 1/3
Üldpind: 51.30 m2