Tasandi tn 8

Kaasaegne ja Hubane Korter Roheluse Keskel

Kaasaegne ja privaatne kodu roheluses – naudi rahu, ruumi ja suurepäraseid päikeseloojanguid iga päev!

KORTER
Müüa 2-toaline rohelises ja hinnatud piirkonnas, Astangul. Korter on valgusküllane ning vaikne, kus vaid üks sein piirneb naabritega. Korter asub maja viimasel, 5. korrusel – kõikidest akendest avaneb vaade rohelusele. Siseviimistluses on kasutatud heledaid ja naturaalseid toone ning kvaliteetseid materjale: põrandaid katab kvaliteetne parkett ning seinad on värvitud, duširuum/WC on plaaditud.

Korteri Omadused:
• Elutuba/köök (21.2 m²): Avatud ja valgusküllane ruum, ideaalne igapäevaeluks ja külaliste vastuvõtuks.
• Magamistuba (12.6 m²): Privaatses magamistoas on ruumi walk-in garderoobi või kodukontori jaoks.
• Esik (7.3 m²): Suur lükandustega kapp, mis mahutab palju.
• Vannituba (4.4 m²): Varustatud praktilise dušinurgaga.
• Rõdu (3.5 m²): Privaatne rõdu, ideaalne päikese nautimiseks ja õhtuseks lõõgastumiseks, kuhu on istutatud elupuud lisaprivaatsuse tagamiseks.

Naabrid on vaiksed ja toredad.

MAJA/PARKIMINE
Tasandi 8 korterelamu on ehitatud aastal 2021, kaasaegsete standardite järgi, pakkudes soojustagastusega ventilatsioonisüsteemi ja suure soojapidavusega B-energiaklassi elamispindu. See tagab kvaliteetse sisekliima ja madalad kommunaalkulud, mis jäävad suvel 130 ja talvel 230 euro vahele, arvestades kahe inimese kodukontoris töötamist. Majas on sõbralik ja aktiivne ühistu, mis hoolitseb ühiselt kodukeskkonna ja mugavuste eest. Hiljuti rajati maja ette grillimis- ja suitsutamispaviljon ning kogu territooriumil on videovalve, suurendades turvalisust. Plaanis on rajada ka väline rattamaja. Parkimine on maja ees võimalik, tõkkepuuga eraldatud parklas. Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht (parkimiskohale avaneb vaade korteri rõdult) ja ka 1,9 m² panipaik esimesel korrusel, varustatud riiulitega. Lisaks on majaelanikele ühine lapsevankrite ja jalgrataste hoiuruum.

ÜMBRUS/TRANSPORT
Järveotsa Kodud on ideaalne paik neile, kes hindavad rahu ja rohelust. Maja ümbritsev rohelus ja kaugemal asuvad hooned tagavad täieliku privaatsuse. Majaelanikud saavad nautida mitmekesist mänguala, kus on välijõusaal, pingpongilaud ja istumisnurgad – ideaalne koht aktiivseks eluks ja lastega peredele. Terviserajad algavad otse koduuksest, viies teid Nõmme turule, Harku järve äärde (600 m), Prisma ja Rimi kauplustesse (800 m) ja Stroomi randa. Läheduses asuvad Astangu ja Harku-Nõmme metsad, kus saab harrastada spordialasid suvel ja talvel.

LISAINFO
Oled valmis avastama oma uut kodu, mis pakub rahu, mugavust ja rohkelt võimalusi vaba aja veetmiseks? Võta meiega ühendust ja lepi kokku aeg korteriga tutvumiseks!

174 990€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Tasandi tn 8
Tubade arv: 2
Korrus: 5/5
Üldpind: 45.50 m2