Aate tn 10

HUBANE SUURE PERE KODU ROHELISES PIIRKONNAS

Hubane 3-korruseline kivimaja Nõmme vaikses kõrvaltänavas. Rikkaliku ja lopsaka haljastusega 600 m2 suurusel krundil on lisaks elamule garaaž kahele autole (36 m2), grillinurk-lehtla, laste mängumaja ning parkimisruumi veel 3-4 autole.

MAJA/ PLANEERING
Ehitusaluse pinnaga 100 m2 elamu suletud netopind on 176,7 m2, köetav pind 152 m2. Majal on paigaldatud plekkkatus, valvesüsteem, suitsu- ja vingugaasiandurid. Kasutusluba ja dokumentatsioon on korras. Renoveeritud on elektrisüsteem (230/380 V), peakaitsme võimsus on ka elektriauto laadimiseks piisav 3 x 25 A. Esimese ja teise korruse jaoks on eraldi elektriarvestid.
Esimesel korrusel on ruumikas esik koos garderoobikapiga, avar elutuba kaminaga, üks magamistuba/ töötuba, puupliidiga köök ning duširuum/WC. Aknad on avarad ja toad väga valgusküllased.
Teisel korrusel on suur elutuba, kust pääseb ka rõdule, ruumikas köök koos katusealuse panipaigaga, magamistuba koos suure garderoobikapiga ning duširuum/WC. Elutoas on samuti katusealune panipaik.
Kolmandal korrusel on kaks katuseakendega valgusküllast armsat magamistuba ja trepihall.
Maja keldrikorrusel on mitmed panipaigad, renoveerimist vajav puuküttega leilisaun ja katlaruum.

KÜTTELAHENDUS
Hoones on täisautomaatselt töötav uus ökonoomne ja isepuhastuv puitpellet katel, mis on soovi korral telefoniäpiga jälgitav, juhitav koos renoveeritud vesikeskküttesüsteemi ning termostaatidega radiaatoritega. Vannitubades elektriline põrandaküte.

GARAAŽ
Kahele autole on olemas koht garaažis, lisaks palju ruumi spordivarustuse ja tööriistade hoiustamiseks. Autodele on eraldi väravaga sissepääs ja garaaži ees sisehoovis on ruumi veel ka teistele autodele.

ASUKOHT
Nõmme on Tallinna üks hinnatumaid linnaosi, milles saavad kokku imeilus männimets, privaatsus ja rahu, värske õhk ja terviserajad, ja seda kõike 15 minutilise autosõidu kaugusel kesklinnast.
Läheduses on Rahumäe Põhikool, Männiku lasteaed, kauplused, bussipeatused, pargid ja parkmets terviseradadega, kõigest paari kilomeetri kaugusel aga nii Nõmme kui ka Järve keskus kõigi kaupluste, söögikohtade ja teenustega.

LISAINFO
Kui tunned, et see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgelt ühendust ja läheme koos vaatama.

399 990€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Aate tn 10
Tubade arv: 5
Korruseid: 2
Üldpind: 212.70 m2