Väljaotsa tee 2

HUBANE KODU JÄRVEKÜLAS

Kodu Väljaotsa tee 2, Järvekülas – see on enamat kui lihtsalt maja, see on paik, kus iga hetk kannab tähendust.

Müügis on energiasäästlik ja läbimõeldud planeeringuga majaosa hinnatud Peetri alevikus, Rae vallas. Kodu on funktsionaalne ja mugav, pakkudes rahu ja harmooniat igas detailis. Avatud planeering ning suured aknad toovad looduse koju, luues avara ja valgusküllase elukeskkonna. Privaatne terrass ja avar hooviala pakuvad ideaalseid võimalusi pere- ja sõpradega kvaliteetaja veetmiseks ning lõõgastumiseks.

Perekodu on jaotatud kahele tasapinnale, pakkudes avarat ja praktilist eluruumi. Esimesel korrusel asub stiilne köök ja söögituba, valgusküllane elutuba, kust pääseb avarale klaasitud verandale, kaks magamistuba, millest üks on kasutusel garderoobina, majapidamisruum, esik ning saunaga pesuruum. Köögis on kvaliteetne köögimööbel koos integreeritud tehnikaga (ahi, pliit, kubu, nõudepesumasin ja külmkapp). Maja juures asub autovarjualune ning selle kohal pööning asjade hoiustamiseks. Lisaks on õuealal ka 6 m² suurune aiamaja koos päikeselise terrassiga, mis sobib ideaalselt suvisteks puhkehetkedeks.

Teisel korrusel paiknevad kaks avarat magamistuba, vanniga pesuruum ja tualett ning praktiline garderoob/panipaik, mis loovad mugava ja hästi organiseeritud elukeskkonna kogu perele.

SISEVIIMISTLUS
Kodu interjööris loob harmoonilise ja sooja atmosfääri heledates naturaalsetes toonides värvitud seinad. Põrandaid katab kvaliteetne täispuit tammeparkett, mis lisab ruumidele ajatut elegantsi ja soojust. Esiku ja köögisöögitoa põrandatel on vastupidavad keraamilised plaadid, mis pakuvad praktilisust ja lisavad ruumidele stiilset viimistlust.

KÜTE/VENTILATSIOON
Esimesel korrusel on paigaldatud vesipõrandaküte, mis on igast ruumist eraldi reguleeritav ja mida toidab energiasäästlik 6 kW ioonkatel. Teisel korrusel on kütteks elektriradiaatorid. Kodu elektrivõimsus on 20A peakaitsmega. Ventilatsioonisüsteem on soojustagastusega, tagades tõhusa õhuvahetuse ja energiasäästu. Sooja tarbevett toodab kahe süsteemiga elektriboiler – päikeseenergia toel 1,6 kW päikesepaneelidelt, vajadusel lisab soojust 2 kW elektriküttekeha, tagades sooja vee ka pilvisemate päevade korral.

ASUKOHT
Kodu asub Järvekülas, Rae vallas, hinnatud Peetri aleviku lähedal – piirkond, mis pakub rahulikku elukeskkonda, samal ajal olles vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast. Kiire ja mugav ühendus on tagatud nii autoga kui ka ühistranspordiga. Läheduses asuvad koolid, lasteaiad, spordikeskused ja toidupoed, pakkudes kõiki igapäevaeluks vajalikke mugavusi. Ümbruskonna rohealad ja pargid loovad suurepärased võimalused vaba aja veetmiseks pere ja sõpradega.

LISAINFO
Tunned, et see võiks olla sinu tulevane kodu?
Helista ja lähme vaatama!

399 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Väljaotsa tee 2
Tubade arv: 5
Korruseid: 2
Üldpind: 186.00 m2