Sõnajala tee 4

GARAAŽIGA B-ENERGIAKLASSI RIDAELAMUBOKS JÄRVEKÜLAS

Linnalähedases Ülemiste elurajoonis, Järveküla alevikus, asub suure hoovi ja maitseka interjööriga ridaelamuboks. Võtmesõnadeks on suured aknad, palju ruumi, privaatne hoov, vaikne ümbrus, stiilne viimistlus ja äärmiselt taskukohased hoolduskulud.

I KORRUS
Majaosa on väga mugava ja peresõbraliku planeeringuga ning tubade jaotus kahe korruse vahel arvestab parimal viisil pere vajadustega.
Kodu südameks on suur ja valgusküllane avatud köögiga elutuba. Köögiosa asub vaatega maja esiküljele ning on varustatud kvaliteetse mööbli ja tehnikaga (köögimööbel tootjalt Marson ja seadmed peamiselt tootjalt Electrolux). Integreeritud tehnoloogia kujul on olemas induktsioonpliit, ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin ja külmkapp.
Elutoas asuvad maast laeni aknad muudavad ruumi valgusküllaseks ja avaraks.
Elutoast pääseb päikeselisele terrassile (18,2 m2). Esimesel korrusel on lisaks elutuba-köögile ka vannituba/tualettruum ja tehniline ruum/panipaik.
Esik on varustatud avara ja kvaliteetse garderoobiga üle rõivaste hoidmiseks.
Esimesel korrusel asuvad järgmised toad
- Elutuba-köök (41,9 m2)
- Vannituba/WC (2,5 m2)
- Tehniline ruum/panipaik (1,7 m2)
- Esik (3 m2)

II KORRUS
Teisel korrusel asuvad 3 keskmise suurusega magamistuba, millest üks on hetkel kavandatud kontoriruumiks ja vannituba/tualettruumiks.
Suurim magamistuba asub vaatega maja esiküljele ja on varustatud avara walk-in garderoobiga, teiste magamistubadega, kust avaneb vaade maja tagumisele küljele.
Teisel korrusel asuvad järgmised toad:
- 3 magamistuba (suurus 9,7 m2; 10,7 m2; 9,8 m2)
- Vannituba/wc (5,3 m2)
- Saun (1,6 m2)

MAJA | PARKIMINE | PANIPAIK
SISEVIIMISTLUS- Majaosa on neutraalse, skandinaavialiku kerge siseviimistlusega, iga detail on omal kohal. Põrandad on kaetud kvaliteetse tammeparketiga, seinad on enamasti krohvitud ja värvitud heledates, hallides toonides. Hoolikalt valitud ja eritellimusel valmistatud aknakatted ning valgustid aitavad muuta kogu pilti ühtseks tervikuks. Sanitaarruumid on kaetud keraamiliste plaatidega.
ARENDAJA, EHITUSGARANTII - Hoone arendajaks on olnud Laam Kinnisvara ja ehituse peatöövõtjaks Energiamaja. Garantii alla kuuluvad ehitustööd ja remonttööd viidi läbi 2023. aasta septembris.
Ridaelamuboksil on eraldi garaaž/panipaik suurusega 13,3 m2.

Müügil olev boks on ilmakaarte suhtes suurepärase asukohaga, mis loob ideaalsed tingimused päikese nautimiseks hommikust õhtuni terrassil ja hoovis. Hoovi ala (162 m2) on kenasti paigutatud, kergesti hooldatav ja aiaga piiratud.
Maja ümber on suur, kuid vaikne hoov, mis hoiab peatänava autoliikluse akendest eemal. Krundil on maja lastele mõeldud suur privaatne mänguväljak.

KÜTTESÜSTEEM, KOMMUNAALKULUD
Hoone austab Energy House'i tiitlit. Majale on väljastatud B energiamärgis.
Küttelahenduseks on väga mugav ja ökonoomne vesipõrandaküte esimesel korrusel ja radiaatorid teisel korrusel. Küte põhineb kohalikul gaasikatlal, mida toetavad päikesepaneelid. Lisaks on hoone igasse boksi paigaldatud soojustagastusega lokaalne sundventilatsioonisüsteem, mis aitab kulusid kontrolli all hoida.

ASUKOHT
Rae vald ja Järveküla alevik oma tuntud headuses ei vaja palju tutvustamist. Jalutuskäigu kaugusel asuvad Peetri Selver, Coopi toidupood, Rimi, erinevad söögikohad ja vaba aja veetmise võimalused. Kesklinna kulub autoga sõites umbes 7 minutit, Ülemiste keskusesse 5 minutit.
Elamurajoonil on hea ühistranspordiühendus linnaga bussiliinide nr 121, 132, 132A, 162 ja marsruuttaksode kujul. Lähim bussipeatus on elamurajoonist 400 meetri kaugusel. Läheduses asuvad Peetri põhikool, Järveküla kool ja Kindlus põhikool. Lisaks Sõnajala (üle tee), Peetri, Aruheina ja Järveküla lasteaiad. Peagi ehitatakse lasteaia taha ka uus spordihoone.

LISAINFO
Helista/ kirjuta ja küsi lisa, oled väga oodatud ka selle hubase koduga tutvuma!

327 500€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Sõnajala tee 4
Tubade arv: 4
Korrus: 1/2
Üldpind: 96.20 m2