Valdeku tn 118

BRONEERITUD!

NB! Korter on hetkel 2-toaline! Algselt originaalis oli korter 3-toaline, kuid mittekandva vaheseina eemaldamisega loodi avaram elutuba, seega soovi korral on korter lihtsa vaevaga võimalik tagasi 3-toaliseks teha.

KORTER:
Müügile on tulnud avara planeeringuga 2-toaline korter, mis asub 4-korruselise maja 3. korrusel. Korteri kooseisu kuuluvad elutuba, magamistuba, eraldi köögiruum, elektrilise põrandaküttega san. ruum ning esik. Korteri kasutada on ka suur keldriboks suurusega ca 8m2.

Enamus sisustust on korterist välja viidud ning kodu on koheselt vaba!

Elutoa põrandat katab tammespooniga parkett ning vannituba ja esik plaaditud. Elektrijuhtmestik vahetatud köögis + vannitoas, ehk suurimad elektri tarbijad.

MAJA/KULUD:
1963. aastal ehitatud 4-kordne korterelamu, kus tegutseb hästi toimiv KÜ. Maja on 2020. aastal läbinud põhjaliku uuenduskuuri: Katusel on päikesepaneelid. Majja on paigaldatud soojusvahetusega sundväljatõmbega ventilatsioon, mille pealt soojendatakse tarbevett või köetakse maja. Majakarp on soojustatud, välisuksed on vahetatud, koridorid on remonditud. Suvel ca 90 eurot ja talvel ca 160 eurot. Elektri ja veenäidud on kaugloetavad.

PARKIMINE:
Kindel parkimiskoht maja sisehoovis.

ÜMBRUS/TRANSPORT:
Kõik eluks vajalik läheduses olemas. Sportimiseks või lihtsalt liikumiseks erinevad võimalused: Pääsküla raba, kergliiklusteed, rekonstueeritud park koos mängu- ja spordiväljakuga. Poodidest: Selver, Rimi ja Maxima. Transpordiühendus on hea- bussid 5, 32, 33, 57, Saku liinibussid ja rong (Valdeku peatus).

LISAINFO:
Huvi korral võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

Võta ühendust

120 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Valdeku tn 118
Tubade arv: 3
Korrus: 3/4
Üldpind: 50.60 m2