Õismäe tee 40

Avara planeeringuga kodu, suur klaasitud rõdu!

KORTER:
Müügile on tulnud avar 3-toaline korter, mis asub 9-korruselise liftiga maja 5. korrusel. Kõik eluruumid on mõnusalt ruumikad tänu 2001. a kinnitatud projekti muudatusele. Korteri koosseisu kuuluvad: elutuba koos osaliselt avatud köögiga, magamistuba vaatega maja esihoovi, magamistuba pääsuga rõdule, vannituba, WC ning esik mahuka garderoobkapiga.

Põrandaid katab kvaliteetne puitparkett ja elektrijuhtmestik vahetatud köögis, vannitoas ja elutoas. Seinad, laed sirgeks krohvitud ja kipsi ei ole kasutatud.

MAJA/KULUD:
1974. aastal ehitatud 9-kordne liftiga kortermaja, kus tegutseb toimiv ja tegus KÜ- aja jooksul renoveeritud katust, torustikku, kortermaja maja aknad, lift, trepikoda jpm. Hiljuti uuendati kogu kortermaja rõdud. Suvel kulud kokku ca 120 eurot + elekter ja talvel 250 eurot + elekter.

PARKIMINE:
Maja ümbruses tasuta.

ÜMBRUS/TRANSPORT:
Hea ja mugav asukoht, kus kõik eluks vajalik on lühikese jalutuskäigu kaugusel. Erinevad kaubanduskeskud, toidupoed, spordisaalid, koolid, lasteaiad, söögikohad, Tallinna loomaaed jpm. Lühikese jalutuskäigu kaugusel mõnus aega veeta erinevatel terviseradadel ja Harku järve ääres. Läheduses mitmed ühistranspordi peatused, mis tagavad hea ühenduse erinevate linnaosadega.

LISAINFO:
Huvi korral võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

124 500€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Õismäe tee 40
Tubade arv: 3
Korrus: 5/9
Üldpind: 65.70 m2