Lepiku tee 12

Avar planeering, maaküte ja suur krunt!

Harjumaal Kiili vallas Vaela külas müüa 2012. aastal ehitatud ning hiljem jooksvalt renoveeritud avar 4-toaline kasutusloaga maja elamispinnaga (126,9m2).

PLANEERING:
Kodu südameks on kõrgete lagedega ja väga avar 54 m2 suurune elutuba koos avatud köögiga, master bedroom pääsuga vannituppa ning garderoobi, kaks magamistuba, san. ruum pääsuga sauna, kus vastavalt soovile võimalus kasutada nii puuküttega või elektri küttega kerist, ruumikas klaasitud veranda (Malmerk klaasium), esik ning tehniliste lahenduste haldamiseks on olemas eraldi tehnoruum

Isiklikud asjad on võimalik paigutada mitmesse sisseehitatud kapisüsteemi (enamus pärit Liuglevast uksest).

Saunaga vannituba renoveeritud 2021a. 2021a sai paigaldatud ka uus tehnika vannituppa (jääb sisse). Nõudepesumasin uus, ahi 2 aastat vana. Suur side-by-side külmkapp neli aastat vana.

KÜTE/VESI/KULUD:
Maja köetakse maasoojuspumbaga, lisaenergiaallikaks on majale paigaldatud päikesepaneelid (leping ka võrku müümiseks – vähendab elektrikulu veelgi).

Aastaringeselt hea sisekliima tagab soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Vesi ning kanalisatsioon tsentraalsed. Kastmisvett saab vihmaveekogujast või maja külge paigaldatud kraanist.

Maja ja olemasolevaid tehnosüsteeme regulaarselt hooldatud. Maja küttesüsteem (NIBE katel) regulaarselt hooldatud. Eelmisel suvel teostatud ventilatsioonisüsteemi hooldus, korstnapühkija käis eelmisel sügisel (akt olemas).

Energiamärgis C on majale väljastatud 2012.aastal, mil ei olnud veel paigladatud katusele päikesepaneele. Seega suure tõenäosusega on maja reaalne energiamärgis vähemalt B.

HOOV:
1974 m2 suurune korrapärase kujuga aiaga piiratud krunt, kuhu istutatud kuusehekk. Samuti aias mitmeid marjapõõsaid, õunapuud, kirsi- ja ploomipuu, söödav kuslapuu, astelpaju, maasikakastid. Kasvuhoone. Krundil tegutsemiseks vajalikke töövahendeid, saunapuid, jalgrattaid jne saab hoiustada ca 14 m2 suuruses kuuris. Laste mängumaja paigaldatud kolm aastat tagasi. Eelmisel kevadel ka majaesine sillutis hooldatud (samblaeemaldus) ja liivatud

ÜMBRUS/TRANSPORT:
Väga mõnus ja rahulik asukoht inimestele, kes hindavad linnalähedust, kuid soovivad elada pisut vaiksemas asukohas. Vaela on arenev küla, kus viimase aasta jooksul on rajatud uus mänguväljak ning valgustatud terviserada, kus lisaks jalutamisele ja tervisejooksule saab talvel ka suusatada. Piirkonnas kõik teed on asfalteeritud ja tänavavalgustusega.

Vaelast on mugav liikuda Kiili ja Tallinnasse lisaks autole või bussile ka mööda kergliiklusteed. Tiheda ühistranspordi liiklusega bussipeatus on vaid 400 m kaugusel ja bussiga Kiili Gümnaasiumi läheb kokku vaid ca 10 min. Kiilis on olemas kõik vajalik- kool, lasteaed, kauplused, raamatukogu, spordihall.

LISAINFO:
Huvi korral võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

385 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Lepiku tee 12
Tubade arv: 4
Korruseid: 1
Üldpind: 145.90 m2