Vahtramäe tee 17

Avar planeering I Suurepärane asukoht

MAJA
Müüa praktilise ja kaasaegse ruumilahendusega valgusküllane kivimaja, mis asub hinnatud ja turvalises Merivälja asumis. Maja üldpind on 436,4 m² ja kinnistu suurus 1201 m², pakkudes avarust ja mugavust suuremale perele. Maja on projekteeritud funktsionaalselt ja elegantselt, sobitudes suurepäraselt elamiseks linnalähedases rohelises keskkonnas.

Maja 1. korrusel avar valgusküllane kaminaga elutuba, söögituba, köök, avar esik koos garderoobi ning tuulekojaga, wc, majapidamisruum, katlaruum, trepihall, avar veranda. Saunakompleks: kaminaruum, puukerisega leiliruum, pesemisruum duširuumiga. Suur terrass.

2. korrusel avar trepihall kust pääseb suurele rõdule, 5 magamistuba, millest üks magamistuba on vannitoa ja garderoobiga, eraldi vannituba koos tualetiga, kaks magamistuba on ühendatud rõduga, pakkudes rohkelt valgust ja õhuruumi igale elanikule.

SISEVIIMISTLUS
Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid ja naturaalseid materjale. Põrandatel tammepuidust parkett ja kivi, kõik aknad puit-pakettaknad, kogu majas disainuksed, köögis kvaliteetne mööbel koos Miele integreeritud tehnikaga. Töötasapind kivist. Majapidamisruumis Miele pesumasin ning kuivati. Maja sisustus on hinna sees.

VENTILATSIOON JA KÜTE
Majas gaasikütte baasil vesi-põrandaküte. Ventilatsiooniks soojustagastusega sundventilatsioon, mis tagab mõnusa ning värske sisekliima, tubadesse paigaldatud jahutus.

KONSTRUKTSIOON
Tegu on kvaliteetse ja energiatõhusa kivimajaga, hoone välisseinad on viimistletud keraamilise tellisega, osaliselt kasutatud puitu. Kivikatusega maja on toetatud madalvundamendile, kandevkonstruktsioonideks monoliitne raudbetoon, korrustevahelised laed samuti betoonist.

KINNISTU
Kinnistu on valgusküllane ja hoolikalt haljastatud, pakkudes privaatsust ning rahu. Kõik kinnistu küljed on piiratud piirdeaiaga, turvalisuse eest hoolitseb videovalve, garaažiuksed ja autovärav elektrooniliselt avatavad.

ASUKOHT
Maja asub vaikses ja rohelises Merivälja asumis, mis on tuntud oma turvalisuse ja hinnatud elukeskkonna poolest. Kool ja lasteaed jäävad umbes 500 meetri kaugusele. Lähim toidupood asub kõigest 1 km kaugusel ning meri on vaid 900 meetri kaugusel, pakkudes võimalust nautida rannalähedast eluviisi. Ühistranspordi peatus asub 500 meetri kaugusel, mistõttu on ühendus linnaga kiire ja mugav.

LISAINFO
Olete oodatud majaga tutvuma!

1 490 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Vahtramäe tee 17
Tubade arv: 7
Korruseid: 2
Üldpind: 436.40 m2