Kalevipoja tn 17

AVAR 4-TOALINE KORTER LASNAMÄE SÜDAMES

Suur ruumikas 4 - toaline kolme magamistoaga korter, mida on võimalik soodsate kuludega muuta 5- toaliseks ning nelja magamistoaga korteriks, lisades läbikäidavasse elutuppa kergsein.

KORTER
Müügile on tulnud suur, ruumikas 4-toaline korter Lasnamäel, mis on läbi maja planeeringuga, puhas, soe ja korralik. Korter paikneb 9-korruselise maja kaheksandal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba pääsuga suurele klaasitud rõdule, (klaase on võimalus kokku lükata), kolm magamistuba, köök, esik, vannituba ja wc. Korteris on pakettaknad.

Korteris on jooksvalt tehtud korralik remont, mille käigus on vahetatud torustik ja elektrijuhtmestik, sirgendatud seinad ja põrandad. Seinad on osaliselt värvitud ja osaliselt tapeeditud.
Läbi maja ning avar planeering tagab kõikidele perekonnaliikmetele mõnusa olemise. Köök paikneb tubadest eraldi. Kolmest magamistoast üks on läbikäidav, lisaks kuulub korteri koosseisu ka elutuba. Soovi korral saab uus omanik köögi viia elutuppa, saades selle tulemusena juurde veel ühe eraldi paikneva magamistoa.

KOMMUNAALKULUD
Majas on kaugküte.
Mõistlikud kõrvalkulud, mis suvel on ca. 120€ ja talvel 220€.

PARKIMINE
Parkimine maja ees ja külje peal on tasuta. Lisaks on ka palju parkimiskohti ümbruses.

MAJA
Tegemist on 1979. aastal ehitatud paneelmajaga. Majas on tegus KÜ. Maja otsaseinad on soojustatud, vahetatud kanalisatsiooni- ja veetorustik. Trepikojad on renoveeritud, meeldivad ja puhtad.

ÜMBRUS/TRANSPORT
Kortermaja asub logistiliselt heas kohas: läheduses on kaubanduskeskused, perearstikeskus, apteegid, poed ja mitu lasteaeda. Ühistranspordi peatus on mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel. Samuti on Laagna tee kaudu tagatud kiire ühendus kesklinnaga.
Vahetus läheduses on mänguväljakud, Paekaare lasteaed, koolid, Pae park, mitmed toidupoed, Tallinna Lauluväljak, Kadrioru park jne.

LISAINFO
Kui tunned huvi selle hubase korteri vastu, anna märku ja lähme vaatama!

145 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kalevipoja tn 17
Tubade arv: 4
Korrus: 8/9
Üldpind: 80.20 m2