Pärnu mnt 8

ANDA ÜÜRILE VÄRSKELT RENOVEERITUD KORTER

ANDA ÜÜRILE AVAR VÄRSKELT RENOVEERITUD KORTER VANALINNAS

KORTER

Üürile anda avar ja valgusküllane 1 magamistoaga korter Vanalinnas. Korter on värskelt renoveeritud ja valmis sisse kolimiseks. Avarust annavad kõrged laed ja suured aknad. Seinad on paksud, hea heliisolatsiooniga ja naabreid kuulda ei ole. Korteri elutoa ja köögiaknad on suunaga Väike-Karja tänavale ja lasevad sisse õhtuse päikese. Tubades on täispuitparkett, vannituba on plaaditud. Magamistuba asub korteri tagumises osas. Magamistoa aknad on suunaga hoovi poole, vaatega vanalinna suunas. Korteri esikus on eraldi WC külalistele.
Vannitoas on dušš, kraanikauss, WC-pott.
Köögis köögimööbel ja kõik vajalik Electrolux tehnika: induktsioonpliit, õhupuhastaja, külmutuskapp, nõudepesumasin, pesumasin.
Elutoas on diivan, tugitool ja suur televiisor TV-alusel.
Magamistoas on valgustitega mahukas garderoob, voodi, öökapid. Magamistuppa on paigaldatud elektriajamiga pimendavad kardinad, kardinad on võimalik kinni ja lahti teha voodist tõusmata.

Korterit üüritakse koos piltidel oleva sisustusega, mööbli ja tehnikaga.

Korter on koheselt vaba ja valmis sisse kolimiseks.

MAJA

Ajalooline maja on projekteeritud ja ehitatud 1937 aastal arhitekt Eugen Sacharias poolt. Maja asub vanalinna ja südalinna piiril. Hoones on keskküte, lift ja turvalisust lisab videovalve. Korter asub 7-korruselise maja 7-ndal korrusel. Sissepääs trepikotta on Pärnu maanteelt. Maja fassaad on renoveeritud aastal 2015.

ÜMBRUS

Ümbruses asetsevad parimad koolid: Tallinna Reaalkool, Tallinna Kesklinna Põhikool, Tallinna Inglise Kolledž, Vanalinna Hariduskolleegium. Gustav Adolfi Gümnaasium.
Jalutuskäigu kaugusel on vaatamisväärsused, teatrid, kinod, poed, ja toitlustuskohad.

LISAINFO

* Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda: esimese kuu üür ettemaksuna 1200 eurot
tagatisraha 2400 eurot
maakleritasu 1200 eurot +KM

Kui tunnete, et see eksklusiivne kodu sobib teile, helistage mulle ja lähme lähemalt tutvuma!

1 200€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Pärnu mnt 8
Tubade arv: 2
Korrus: 6/8
Üldpind: 67.60 m2