C. R. Jakobsoni tn 17

HEA ASUKOHAGA KAHETOALINE LINNAKORTER

KORTER

Esindusliku 7-kordse korterelamu neljandal korrusel asub kvaliteetse siseviimistlusega 2-toaline korter, mille kõik aknad avanevad Kunderi tänava lõunapoolsele küljele.
Korter koosneb suurest avatud köögiga elutoast ning magamistoast, kuhu mahub vajadusel ka lapsevoodi ja garderoob. Korter on lõpuni sisustamata. Paigaldatud on köögimööbel koos tehnikaga ning esikus garderoobiriiulid, mida on võimalik varjata lükanduste taha. Kogu nähaolav lahtine tarbemööbel sisaldub müügihinnas. Korter on hiljuti läbinud värskendusremondi, misjärel seal sees elatud ei ole. Eluruumide seinad on värvitud heledates toonides, põrandatel laminaatparkett. Esikus ja köögis terrazzo-dekooriga keraamika.

Duširuum ja WC asuvad koos. Duširuumi seinad ja põrand on plaaditud tumerohelise ja loodusliku halli soliidses kombinatsioonis, millele lisanduvad stiilselt musta värvi segistid ning dušikabiin. Paigaldatud on Whirlpool pesumasin ning väljatõmbe ventilatsioon.

Korteri radiaatorid on termostaadiga reguleeritavad.
Vannitoa ning esiku põrandal on lisaks elektriline põrandaküte, mis tagab sooja jalgealuse ka suveperioodil.
Kommunaallkulude koondusumma suvel / talvel on ligikaudu 130€ / 200€

MAJA / PARKIMINE / PANIPAIK

Arhitektide Irina Raud ja Tarmo Õkva poolt loodud korterelamu on esinduslik ja kaasaegne ning kõrge ehituskvaliteediga. Korteri juurde kuulub 1 parkimiskoht tõkkepuuga suletaval territooriumil ning panipaik hoonealusel köetaval soklikorrusel. Trepikojas on 2 mahukat lifti. Korteriukse avamine fonolukuga.

ÜMBRUS / TRANSPORT

Suurepärane asukoht hinnatud piirkonnas, Hilton hotelli kõrval, loob hea võimaluse ka korteri väljaüürimiseks. Lähistele jäävad nii kesklinna kaubanduskeskused, kui Kadrioru vahetänavad ning pargiteed. 1km jalutuskäigu kaugusel on Reidi tee merepromenaad. Lähim toidupood Torupilli Selver asub 5 minuti kaugusel. Ühistranspordi peatused paarisaja meetri raadiuses Gonsiori tänaval.

LISAINFO
Helista - kõik lisaküsimused on teretulnud. Oled oodatud selle koduga tutvuma!

236 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: C. R. Jakobsoni tn 17
Tubade arv: 2
Korrus: 4/7
Üldpind: 56.50 m2