J. Köleri tn 16b

4-toaline läbi kahe korruse korter Kadriorus!

Rendile anda 4-toaline kahe vannitoaga korter 2017. aasta kevadel kapitaalselt renoveeritud sisehoovimajas Kadrioru hinnatud piirkonnas Köleri tänaval. Vahetus ümbruses asuvad hubased kohvikud, lasteaiad, kool, raamatukogu, trammipeatus ning Kadrioru park.

Korteri renoveerimisel on kasutatud kvaliteetseid materjale (põrandatel korkparkett, alumise vannitoa põrandal tiikpuu, seinte viimisitlusel on kasutatud krohvi ja Safrani ökovärve, korteris on eritellimusel valmistatud täispuituksed ja aknad, käsitööna valmistatud messingist ukselingid, hinged ja aknariivid).

Vannitoad on avarad, ülemise korruse vannituba on katuseaknaga.

Korteri kommunaalkulud on madalad, talvel ca. 150 eur, suvel ca. 50 eur.

Korteri esimesel korrusel asub vanniga vannituba, trepihall, köök elutoaga, milles asub ka eritellimusena valminud kamin ning avar magamistuba (võimalik kasutada eraldi elutoana).

Korteri teisel korrusel asub vannituba ning kaks magamistuba. Magamistubade seintel on osaliselt säilitatud maja algusaastatest (1909) pärinevat paekiviseina.

Korteri “0-korrusel” asub avar kelder (12 m2), kus on võimalik hoiustada jalgrattaid, kaminapuid ja muud vajalikku, lisaks on korteris 2 avarat garderoobikappi.

Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht maja hoovis.

Üürilepingu sõlmimisel kuulub tasumisele esimese kuu ettemaks, tagatisraha ning lepingutasu.

Kui soovid seda ilusat korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

1 900€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: J. Köleri tn 16b
Tubade arv: 4
Korruseid: 2
Üldpind: 100.80 m2