Mahla tn 56

ÜHETOALINE RoDUGA KORTER NoMMEL

KORTER

Lõunapoolne ja väga valgusküllane 1-toaline kodu paneelmaja neljandal korrusel. Aknad avanevad maja tagaküljele, kust paistavad vaated männilatvadele ning ilusale haljasalale. Elutoast võimalik astuda rõdule.
Korter jaguneb avaraks elutoaks ning eraldi ruumis asuvaks köögiks. Esikust pääseb suurde duširuumi, kus asub ka WC. Duširuumi on paigaldatud Whirlpool pesumasin ja põrandale elektriline soojendus. Esikus asub lükandustega garderoob.

Korteris on alustatud renoveerimisega, seinad ja laed on värvitud. Elutoa põrandal hele laminaatparkett, esikus ja köögis pvc kate.
Paigaldatud on uued siseuksed. Vee- ja kanalitorustikud on uuendatud ning paigaldatud uued kaugloetavad veemõõtjad. Soe vesi on tsentraalne, mitte elekriboileriga soojendatav. Korteri aknad on vahetatud plastakende vastu ja toasooja annavad tänapäevased, termostaadiga reguleeritavad radiaatorid.

Värskendamist vajaks duširuumi keraamika ja santehnika, samuti korteri välisukse ümbrus. Lõptemist vajavad kohati ka elektritööd.
Köögimööbel ja tehnika toimivad hästi, aga võivad vajada tänapäevastamist.

Korterisse jääb köögimööbel koos tehnika ja söögilauaga ning sanruumi sisustus koos pesumasinaga. Samuti esiku garderoob.

MAJA | PARKIMINE

KÜ toimib hästi, peagi on plaanis algatada maja fassaadide renoveerimise projekt. Vahetatud on maja küttesüsteemid ja veetorustikud. Samuti on paigaldatud trepikodadele uued välisuksed koos fonolukuga. Värskendatud on trepikodade värvilahendust ja paigaldatud uued postkastid. Maja taga asuvad laste mänguväljakud koos suure haljasalaga, muru niidetakse regulaarselt.
Parkimine tasuta maja ees asuval territooriumil.

ÜMBRUS | TRANSPORT

Ühendus kesklinnaga ning Nõmme keskusega väga hea. Liiguvad mitmed bussiliinid, bussipeatused mõnesaja meetri kaugusel ja rongi peale jõuab paari minutiga. Lähimad toidupoed Rimi ja Maxima 400-500m kaugusel. Lähistel mitmed lasteaiad ning Rahumäe Põhikool.
Paari kilomeetri kaugusele jäävad Männiku metsa- ja spordirajad ning järveäärsed ujumisrannad.

LISAINFO
Helista - kõik lisaküsimused on teretulnud. Oled oodatud selle koduga tutvuma

72 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Mahla tn 56
Tubade arv: 1
Korrus: 4/5
Üldpind: 29.90 m2