Punane tn 21

ÜÜRIDA RENOVEERITUD JA MÖBLEERITUD 2-TOALINE KORTER LASNAMÄE ALGUSES!

KORTER

Üürida täielikult renoveeritud suurepärases seisukorras 2-toaline korter Punane 21 majas. Korter asub 9-korruselise maja neljandal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba, magamistuba, köök, esik, vannituba koos tualetiga ja klaasitud rõdu.

Korteris on seinad tapeeditud ja osaliselt värvitud ja vannituba on plaaditud. Vahetatud kogu elektrisüsteem ja torustik. Kõik siseuksed on vahetatud ja olemas turvavälisuks. Toa põrandal on parkett ja paigaldatud pakettaknad, rõdu on klaasitud. Korter on suurepärases seisukorras.

Korterion täielikult möbleeritud. Olemas mugavad diivanid, TV alus koos TV-ga, diivanilaud, koridorimööbel, magamistoas olemas suur voodi ja riidekapp.
Vannitoas olemas pesumasin. Kööki sisustab köögimööbel koos vajaliku tehnikaga (külmkapp, ahi, gaasipliit, kubu, veefilter). Vannituba ja tualett on koos ning olemas pesumasin.

PARKIMINE

Parkimine maja ees tasuta.

KÕRVALKULUD

Kommunaalid suvel ca. 95 eur ja talvel ca. 160 eur.

ÜMBRUS

Maja asub logistiliselt väga mugavas asukohas. Vahetus läheduses on olemas kõik eluks vajalik: koolid, lasteaiad, mänguväljakud ning erinevad toidukauplused. Kaugele ei jää ka Pirita mets mõnusate terviseradade ja teiste värskes õhus veetmise võimalustega. Maja lähedal on ka bussipeatus, mis tagab kiire ühistranspordi ühenduse Tallinna kesklinna ja teiste linnaosadega.

LISAINFO

Kui soovid seda korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

480€

Tehingu liik: Üürile antud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Punane tn 21
Tubade arv: 2
Korrus: 5/9
Üldpind: 43.20 m2