Akadeemia tee 14

ÜÜRIDA 3-TOALINE KORTER MUSTAMÄEL TTÜ LÄHEDAL!

KORTER

Üürida renoveeritud 3-toaline korter Ehitajate tee 37 majas. Korter asub 5-korruselise maja viiendal korrusel, mis jääb tänava mürast eemale ja tagab rahuliku elamise. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba, 2 magamistuba, köök, esik, vannituba koos tualetiga ning rõdu.

Korteri seinad on värvitud heledates rahulikes toonides. Vannituba on plaaditud ja sisse on ehitatud dušinurk, olemas pesumasin. Korteris on pakettaknad ja rõdu.

Kööki sisustab köögimööbel koos vajaliku tehnikaga (gaasipliit koos ahjuga, kubu ja külmkapp). Olemas söögilaud ja kaks tooli. Magamistoas on suur voodi, riiulid ja ruumikas sisseehitatud garderoobikapp, kuhu mugav asju paigutada. Elutoast on pääs rõdule.

PARKIMINE

Parkimisvõimalus maja ees tasuta.

KÕRVALKULUD

Madalad kõrvalkulud, suvel ca. 80 eur ja talvel ca. 150 eur.

ÜMBRUS

Maja asub rahulikus piirkonnas. Läheduses TTÜ, Magistrali keskus, Mustamäe turg, Tondi Selver, Grossipood. Üle tee Männi park, kus on hea aega veeta ja sporti teha. Maja juures uus elamus SPA. Ühistranspordi peatus maja läheduses, mis tagab kiire ühenduse kesklinnaga ja teiste linnaosadega. Läheduses koolid ja lasteaiad. Ümbruses on kõik eluks vajalik.

LISAINFO

Kui soovid seda korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

450€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Akadeemia tee 14
Tubade arv: 3
Korrus: 5/5
Üldpind: 56.20 m2