Asula 4

ÜÜRILE ANDA 2-TOALINE KORTER KESLINNAS

ANDA ÜÜRILE 2 TOALINE KORTER KESKLINNAS ASULA TÄNAVAL

KORTER

Üürile anda 2-toaline korter rahulikul Asula tänaval. Korteri üldpind 58,2 m2. Elutoa aknasse paistab hommikune ja lõunane päike. Korter asub esimesel korrusel. Valgusküllane ning soe korter on hea planeeringuga. Korteri koosseisu kuulub elutuba koos avatud köögiga, magamistuba mille aknad on hoovi poole, avar vannituba wc-ga. Vannitoas olemas põrandaküte. Seinad on värvitud heledates toonides ja põrandat katab parkett. Korteris on olemas köögimööbel koos vajaliku tehnikaga elektripliit, elektriahi, õhupuhastaja, külmutuskapp, nõudepesumasin). Korteris olemas eraldi garderoobiruum/panipaik, mis mahutab palju vajalikku ja on funktsionaalne. Korter on vaba ja valmis sissekolimiseks.

MAJA / PARKIMINE

Toimiv ja aktiivne korteriühistu, läbi on viidud katuse, fassaadi ja trepikoja remont. Maja ümbrus hooldatud ja peresõbralik, hoovis ka lastele mänguväljak. Koridorid puhtad ja hooldatud. Parkimine hoovis tasuta. Hoovi pääseb puldiga väravast.

ÜMBRUS / TRANSPORT

Korter asub Kesklinnas vaiksel Asula tänaval. Maja lähedal on koolid, lasteaiad, kauplused. Kristiine keskus jalutuskäigu kaugusel ca 15min. Lühikese jalutuskäigu kaugusel ühistranspordi peatused. Maja kõrval asub A. le Coq Arena ja muuks aktiivseks ja sportlikuks tegevuseks vajalik.

* Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda ühe (1) kuu üüri ettemaks 450€, tagatisraha 450€ ja lepingutasu 450€.

Helistage mulle ja lähme lähemalt tutvuma!

450€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Asula 4
Tubade arv: 2
Korrus: 1/2
Üldpind: 58.20 m2