Uuslinna 9/1 14

ÜÜRIDA KAUNIS 2-TOALINE KORTER, TERRASS, GARAAŽ

ÜÜRIDA KAUNIS 2-TOALINE KORTER KADRIORU VEEREL. KORTERIL ON RÕDU JA KA KATUSETERRASS KUST AVANEVAD MAALILISED VAATED MERELE JA VANALINNALE.

KORTER

Üürida kaunis valgusküllane 2-toaline korter Lasnamäe ja kesklinna piiril Uuslinna tänaval. Korter asub 5. korrusel, kust avanevad tõeliselt avarad ja kaunid vaated linna siluetile. Korter on õhtu päikesepoolne, mis tagab mugava elamise ja suurepärased päikeseloojangu vaated. Planeering on avar ja mugav ning funktsionaalne selle kasutajale.

Korteris on disainköök firmalt IDEMA, koos kvaliteetse integreeritud tehnikaga, (külmkapp, ahi, induktsioon pliit, nõudepesumasin ja disainkubu). Korteri koosseisu kuulub avatud köögiga elutuba, 1 magamistuba, vannituba, majapidamisruum/garderoobiruum, ruumikas rõdu (10,6 m2) ja maaliliste vaadetega katuseterrass (31,4m2). Elutoas ja magamistoas on suured aknad, mis teeb korteri väga valgusrohkeks ja päikeseliseks.

Korteri seinad on värvitud sümpaatsetes heledates toonides, mis lisab avarust. Korteri põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Aknaid katavad kvaliteetsed kardinad. Vannituba on plaaditud ja sisse on paigaldatud vann, olemas põrandaküte. Majapidamisruumi/garderoobi on sisseehitatud riiulid ja olemas pesumasina koos kuivatiga. Olemas korteripõhine ventilatsiooniseada ja kaugloetavad veearvestid, mis teeb elu mugavaks.

Elutoast pääs suurele rõdule, kus mõnus hommikukohvi nautida (10,6 m2) ning sealt saab mugavalt mööda keerdtreppi suunduda terrassile (31,4m2). millelt avaneb 360 kraadine vaade terve linna siluetile. Suvel hea võimalus päikest nautida ja mõnusaid grillipidusid korraldada.

MAJA

Tegu on 2015. aastal valminud kivimajaga. Suletud territooriumil on 4 sarnase arhitektuuriga maja. Olemas maa-alune garaaž ja mugav mänguväljak lastele. Külalistel võimalik parkida maja tõkkepuuga suletud territooriumil 2 h tasuta. Majal olemas C energia märgis.

PARKIMINE JA PANIPAIK

Korteri juurde kuulub üks konkreetne parkimiskoht maaaluses garaažis ja konkreetne panipaik, kuhu mugav paigutada palju vajalikku..

KOMMUNAALKULUD

Kommunaalkulud suvel ca 150€, talvel ca 250€. Arved sisaldavad vee ja elektritarbimist.

ASUKOHT

Ideaalne elukeskkond inimesel, kes armastab mugavust ja kesklinna lähedust. Väikese jalutuskäigu kaugusel Kadrioru park, Kumu, Paepark, Lauluväljak ja palju muud. Kauplustest läheduses olemas Pae ja Smuuli Maxima, Torupilli Selver, Pae Rimi ja Sikupilli Prisma.
Lähimad ühistranspordi peatused Laagna teel (Mehaanikakool, Kumu) ja Valgel tänaval (Uuslinna). Autoga sõidab kesklinna ca 5 minutit.

Helista ja läheme koos tutvume selle kauni korteriga !

750€

Tehingu liik: Üürile antud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Uuslinna 9/1 14
Tubade arv: 2
Korrus: 5/5
Üldpind: 60.50 m2