Sõpruse pst 247

BRONEERITUD!

Olemas hindamisakt!

KORTER:
Müügile on tulnud ilus 2-toaline korter, mis asub 5-korruselise maja esimesel korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad: elutuba, magamistuba, köök, san. ruum ning esik. Korteri kasutada kuulub veel soe ja kuiv keldriboks, kuhu mahub kenasti nii autorehvid, kui jalgratas.

Tegemist on väga puhta, hästi hoitud koduga, mis on ka hiljuti saanud värskendus remondi. Esiku ja köögi põrandalaagid vahetatud.

Korter on läbi maja planeeringuga ning igast toast on vaade rohealadele!

Kogu piltidel olev mööbel ja tehnika jääb ostjale. Elutoas olevad mugavad diivanid on mõlemad ka voodiks avatavad. Esikus ja magamistoas garderoobkapid.

Koheselt vaba!

MAJA/KULUD:
1968. aastal ehitatud 5-kordne korterelamu, kus tegutseb toimiv KÜ- vahetatud torustik/püstakud, soojustatud otsaseinad, trepikojad renoveeritud ja puhtad, trepikoja välisuksed/fonolukk jpm. Ühistul laenud puuduvad. Suvel kommunaalkulud ca 60 eurot ja talvel ca 130 eurot.

ÜMBRUS/TRANSPORT:
Väga mõnus roheline keskkond. Maja ees kõrghaljastusega roheala, kuhu loodud mänguväljakud ja istepingid. Samuti maja taga kõrghaljastusega roheala. Läheduses kõik eluks vajalik: erinevad poed, lasteaiad, koolid, spordisaalid ning Männi Park, Sütiste parkmets jpm.

LISAINFO:
Huvi korral võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

102 800€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Sõpruse pst 247
Tubade arv: 2
Korrus: 1/5
Üldpind: 43.80 m2