Meeliku 23/2

MÜÜA AVAR 3-TOALINE RoDUGA, GARAAŽ!

KORTER

Müüa avar, valguküllane 3-toaline korter Meeliku 23/2 majas. Korter asub 2 korrusel, kust avanevad avarad ja kaunid vaated. Korter on hea planeeringuga ja vaated jäävad maja ette kui ka maja taha, mis tagab rahuliku elamise. Korteri köetav pind on 72,7m2, millele lisandub rõdu 5,6 m2.

Korter koosseisu kuulub avatud köögiga elutuba, 2 magamistuba, millest üks pääsuga rõdule ja avar vannituba ning eraldi tualett. Tubades on suured aknad, mis teeb korteri väga valgusrohkeks ja päikeseliseks. Korteris on sisseehitatud 2 ruumikat ja funktsionaalset garderoobikappi. Korteris on päeva ja õhtupäike, mis teeb elu mugavaks.

Korteri seinad on värvitud heledates toonides ja osaliselt katab seinu tapeet. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett, mida saab kerge vaevaga hooldada. Korteris on spoon siseuksed ja metall turvavälisuks. Vannituba on plaaditud, olemas põrandaküte ja sisse on paigaldatud vann ning olemas eraldi tualett.

Olemas köögimööbel koos integreeritud tehnikaga (keraamiline elektripliit, elektriahi, nõudepesumasin, külmkapp, õhupuhastaja)

MAJA

2012. aastal valminud maja on läbimõeldud, mis garanteerib mugava ja kvaliteetse elukeskkonna. Kõige selle juurest on maja väga turvaline. Väliskoridorid puhtad ja hooldatud. Majas olemas lift. Maja taga olemas laste mänguväljak.

PARKIMINE

Parkida on võimalik maja ees tasuta. Korteri juurde on võimalik osta soovi korral üks parkimiskoht soojas garaažis, mis teeb elu mugavaks eriti talvel listasu eest 10 000 eurot.

KÕRVALKULUD

Mõistlikud kommunaalkulud suvel ca 100 eurot ja talvel ca 220 eurot.

ASUKOHT

Lähedal on mitmeid kaubandus-, meelelahutus- ja spordikeskuseid: Lasnamäe Centrum koos mitmete toidu- ja riidepoodidega, Prisma, Rimi, Selver, Konsum. Lisaks ehituspood Bauhaus, sisustuspood Home4You, Tondiraba Jäähall, Lasnamäe tervisekeskus ja palju muud.
Ühistranspordipeatus maja juures, mis tagab kiire ühenduse kesklinnaga. Autoga sõidab kesklinna ca 7 minutit.

Helista kindlasti ja läheme koos vaatama!

199 500€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Meeliku 23/2
Tubade arv: 3
Korrus: 2/5
Üldpind: 72.70 m2