Vana-Lõuna tn 39

PARKIMISKOHA JA PANIPAIGAGA AVAR KORTER

Üürida 3-toaline korter kesklinnas, privaatse elukeskkonnaga Lutheri kvartalis, Vana - Lõuna 39.
Kõrgete lagedega valgusküllane korter asub endises vineeri - ja mööblitehase hoones.
Korteri suured aknad avanevad sisehoovi, kuhu tänavamüra ei jõua ning kus on mõnus ilusat ilma nautida ja aega veeta. Hoovi on paigaldatud palju istepinke, istutatud taimed ning veidi eemal on lastele privaatne mänguväljak.
Korteri koosseisu kuuluvad esik, avatud köögiga elutuba, wc-vannituba, väiksem wc, garderoob, 2 magamistuba, panikpaik keldrikorrusel ning autokoht parkimismajas.
Toad paiknevad eraldi ning kõrged laed on andnud võimaluse ehitada väiksemasse magamistuppa ruumisäästliku lavatsi. Suuremast magamistoast pääseb praktilisse garderoobi.
Korterisse sisse jääb kogu piltidel nähtav mööbel ja tehnika. (Köögimööbel koos keraamilise pliidi, praeahju, nõudepesumasina ja külmikuga ning pesumasin).
Korteris on keskküte. Tubades on reguleeritavad radiaatorid ning wc-s ja wc/vannitoas on elektriline põrandaküte. Maja keskel paiknev korter on soe ning termostaatidega radiaatorid võimaldavad toatemperatuuri endale sobivaks sättida ning seeläbi ka talvised küttekulud kontrolli all hoida.

KÕRVALKULUD
Kommunaalkulud on suvel ca 100 € ja talvel ca 300€.

MAJA/PARKIMINE
Vana -Lõuna 39 majas tegutseb väga aktiivne korteriühistu.
Korteri juurde kuulub esimesel korrusel asuv panipaik . Majas on fonolukusüsteem. Trepikojad on puhtad ja naabrid rahulikud. Korteri juurde kuulub autokoht parkimismajas,

ÜMBRUS/TRANSPORT
Maja asub logistiliselt väga heas asukohas kesklinna linnaosas, kus kõik eluks vajalik on jalutuskäigukaugusel. Korteri lähedal on lasteaiad ja koolid. Jalutuskäigu kaugusele jäävad Tallinna kesklinna spordiklubid, poed restoranid, teatrid, kinod ja vanalinn. Lähimad bussipeatused on 260 m Kitseküla ja 330 m Vana-Lõuna, mis tagavad kiire ja mugava ühenduse kõigi Tallinna linnaosadega. Lisaks on lähedal nii trammi- kui rongipeatused. Kortermaja paikneb hinnatud piirkonnas.

LISAINFO

Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda ühe kuu üür, tagatisraha ning lepingutasu.

Kui tunned, et see pakkumine tekitab huvi siis võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

825€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Vana-Lõuna tn 39
Tubade arv: 3
Korrus: 3/4
Üldpind: 73.30 m2