Kuiv 15

LOODUSLÄHEDANE ASUKOHT!

KORTER

Müüa hinnatud asukoha ja eraldi sissepääsuga 2-toaline korter Nõmmel. Korter asub kahekordse puitmaja esimesel korrusel. Korteri koosseisu kuulub läbikäidav köök, elutuba, magamistuba ja vannituba koos tualettiga. Vannitoas olemas põrandaküte. Köögis loob avarust kõrge lagi ning pesuruumi kohal olevat ruumi saab panipaigana kasutada. Korteri kütteks on ahjuküte. Soe vesi tuleb oma boilerist.

Kommunaalkulud jäävad aastaringselt 40€ juurde millele lisandub elekter ja küttepuud vastavalt tarbimisele.

Võimalus koheselt sisse kolida.

Korteri juude kuulub suur 1789 m2 suurune hoov, mis on kõikide majaelanike ühiskasutuses. Lisaks on korteri kasutada abihoone, kus võimalik küttepuid, jalgrattaid ja muud vara hoida.

MAJA

Majal on toimiv korteriühistu. Müüdava korteri pealne katus on vahetatud, renoveeritud fassaad ja olemas uus vundament. Kogu majas on paigaldatud uus torustik. Sissesõidutee on korrastatud ja paigaldatud tänavakivi. Korteriühistul puudub pangalaen.

PARKIMINE

Autot on võimalik parkida hoovis või maja ümbruses vabade kohtade olemasolul.

ASUKOHT

Suurepärane vaikne ja looduslähedane elukeskkond. Jalutuskäigu kaugusele jääb Nõmme keskus, Nõmme turg, söögikohad, toidukauplus, ühistranspordipeatused, tervise- ja suusarajad, Nõmme mets, sportimise võimalused jpm. Ümberringi on palju rohelust.

Olete oodatud korteriga tutvuma!

103 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kuiv 15
Tubade arv: 2
Korrus: 1/2
Üldpind: 36.80 m2