Vanasauna tee 7

MÜÜA 2-TOALINE KORTER RAHULIKUS PIIRKONNAS!

KORTER
Müüa 2-toaline korter Harku järve lähedal, kohe linna külje all! Korteri koosseisu kuuluvad magamistuba, elutuba, köök, esik ning vannituba koos dušiga. Vaated jäävad vaiksesse ja rohelusse vaadetega sisehoovi .

Korteri põrandaid katab laminaat parkett. Seinad on kaetud seeneksiga ja värvitud. Köögis köögimööbel koos tehnikaga ( elektripliit, elektriahi, kubu, külmkapp). Vannituba ja WC on plaaditud. Elutoas olemas kamin/ahi, mis pakub meelelolu ja soojust külmadel talveõhtutel.

PARKIMINE/PANIPAIK

Parkimine on maja ees tasuta, kohti jagub kõigile. Olemas ruumikas kelder kuhu saab paigutada palju vajalikku.

MAJA

Kortermaja on renoveeritud. Teostatud on maja fasaadi soojustamine, katuse vahetamine, vihmavee torustiku välja vahetamine, koridoride renoveerimine Maja taga olemas võimalus grillida ja mõnusalt aega veeta.
KÜ puuduvad laenud seega on kommunaalkulud 10 eurot plus elekter ja versi.

ASUKOHT

Maja asub rahulikus ja looduskaunis kohas. Rocca al Maresse sõidab 10 -minutit. Majast väikese jalutuskäigu kaugusel on bussipeatus. Kesklinna sõidab ca 30 minutit.
Mitte kaugel asuvad Harkujärve kool ja lasteaed. Spordiarmastajatele olemas sportimisvõimalused. 5 minutilise autosõidu kaugusel olemas Rimi supermarket ja Prisma peremarket.

Kui see korter võiks olla Sinu uus kodu, siis võta minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

79 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Vanasauna tee 7
Tubade arv: 2
Korrus: 2/2
Üldpind: 41.30 m2