Kuusiku tee 18

Müügile on tulnud 3-toaline avar Loo alevikus

KORTER

Müügile on tulnud 3-toaline avar ja valgusküllane korter Jõelähtme vallas, Loo alevikus. Korter asub 2016. aastal ehitatud maja esimesel korrusel. Eraldi toad teevad planeeringu väga mugavaks. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba koos avatud köögiga, esik, 2 magamistuba, WC/vannituba. Korter on väga heas korras. Rõdu jääb maja taha ja sealt on vaade ilusasse rohelisusesse ja hommikusele päiksele. Esiku, magamistubade ja elutoa põrandatel on parkett ning vannituba/WC põrandad ja seinad plaaditud. Korteris on plastaknad. Köögis, elutoas ning ühes magamistoas on akendele paigaldatud kassettrulood (magamistoas täis-pimendavad). Korteri koosseisu kuulub köögimööbel, köögitehnika, pesumasin, 2 liugustega mahukat riidekappi ning panipaik 6m2 keldrikorrusel.

MAJA/PARKIMINE

5-korruseline maja on ehitatud 2016. aastal. Trepikodadel on turvauksed. Maja ümbritseb roheline puhkeala, haljastusega sisehoov, laste mänguväljak. Naabrid on sõbralikud ja vaiksed. Parkimine on võimalik maja juures asuvas parklas tasuta. Korteriühistu on väga aktiivne ja tubli.

ÜMBRUSKOND

Korter asub väikeses ja armsas Loo alevikus, kus on olemas parimad võimalused elamiseks. Ümbruskond on vaikne ja rahulik. Kõik vajalik elamiseks on mugavalt lähedal. Alevikus asub Loo noortekeskus 1.2 km, Grossi Toidukaubad 1km, Meie Toidukaubad 800 m , lasteaed Pääsupesa 1.3 km, Loo Keskkool 350 m, Jõelähtme Muusika- ja Kunstikool 1 km, Loo Spordihoone 1.4 km ja mänguväljak 220 m kaugusel. Tallinna kesklinna sõidab auto või bussiga umbes 15 minutit. Suvel saab käia ujumas lähedal asuvas jões ning kergliiklusteid pidi võib jalgrattaga sõita kasvõi teise linna otsa välja.

LISAINFO

Helista ja küsi lisa! Oled oodatud oma imelise uue koduga tutvuma!

Kontaktisik: Keity Narjanen
Telefon: 5273381
E-mail: keity.narjanen@cityproperty.ee

205 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kuusiku tee 18
Tubade arv: 3
Korrus: 1/5
Üldpind: 80.10 m2