Vägeva tee 17

VÄRSKELT RENOVEERITUD|3 TUBA|KEHTIV HINDAMISAKT

Müüa 3-toaline värskelt renoveeritud kodu, hinnatud Peetri asumis, Vägeva teel. Korter asub mugavalt linna läheduses, samas rahulikus keskkonnas. KORTERIL ON OLEMAS VÄRSKE HINDAMISAKT, MIDA SAAB PANGAS KASUTADA.

KORTER

Uus, avara planeeringuga kolmetoaline kodu Peetris, mis asub 3-korruselise maja esimesel korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad: esik-garderoob, kaks magamistuba, ruumikas vannituba, eraldi wc ning kodu südameks on avar ja valgusküllane elutuba pääsuga rõdule. See kaunis kodu on läbinud äsja värskendus renoveerimise. Põrandaid katab uus naturaalne tammeparkett, wc ja vannituba värskelt plaaditud, seinad on sirgendatud ja värvitud. Kõik kraanikausid, segistid ja tualettpott on samuti uued. Rõdul võimalik avada piire uksena ja jalutada otse avarasse hoovi, kus eemalt paistab ka laste mänguväljak. Korter asub privaatse nurga peal, kus rohkelt hooviruumi. Akendesse paistab mõnus päevane päike, mida ei piira ükski teine maja. Piltidel olev mööbel võib jääda ostu korral sisse.

Korteri üldpind on 72.8m², millele lisandub 5m² rõdu.

KÜTE JA KULUD

2006. aastal ehitatud 3-kordne kivimaja, milles tegutseb toimiv korteriühistu. Majal on enda gaasikatel ning toad hoiab soojana vesipõrandaküte. Suvised kommunaalarved on ca 150 eurot ja talvel ca 300 eurot.

PARKIMINE JA PANIPAIK

Korteri juurde kuulub üks parkimiskoht kinnises hoovis ja üks panipaik majas. Samuti on külalistele sisehoovis parkimiskohad. Lisaks on olemas majaelanikele asjade hoiustamiseks ühisruum. Autovärav on avatav puldiga.

ASUKOHT JA ÜMBRUSKOND

Suurepärane asukoht, mis on linna lähedal, asudes samas rahulikus keskkonnas. Läheduses on olemas kõik eluks vajalik: Peetri Selver, koolid, lasteaiad, spordisaalid, pikalt kulgevad kergliiklusteed jpm. Bussipeatus Vägeva asub maja ligidal, teisel pool teed, kust tagatud kiire transpordiühendus kesklinnaga. Autoga sõidab Tallinna kesklinna vaid 12-minutiga.

LISAINFO

Kui tunned, et see võiks olla Sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama.

214 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Vägeva tee 17
Tubade arv: 3
Korrus: 1/3
Üldpind: 72.80 m2