Udeselja tn 4/1

Kamin, terrass, saun, 2 rõdu, hinnatud asukoht!

Müügile on tulnud kvaliteetselt ehitatud 4-toaline kahe rõdu, kamina ja terrassiga ridaelamuboks, Pirital rohelises piirkonnas. Maja fassaad on uuendatud 2022.

I korrusel paikneb avar elutuba koos kamina ja avatud köögiga (kokku 34,7 m²), lisaks eraldi peeglitega liugustega garderoobituba (7,9 m², kapi sees on ka allatōmmatav puidust voodi), esik ja wc.

Elutoast pääseb otse terrassile ja aeda. Kamin on valmistatud Saaremaa dolomiidist ning eritellimusel tammepuu prussist. Prussile on tehtud unikaalne käsitsi lōige tammelehtedest.

Täispuidust köögimööbel on uuendatud 2022 aastal (uus külmik, uus pliit, uus alumise rea karkass, uus kvartsist töötasapind, uus Villeroy ja Boch valamu, alumises nurgakapis on karussell. Köögisaar on täiesti uus terves ulatuses.

II korrusel paiknevad kaks magamistuba (11,9 m² ja 19,1 m²), kumbki on eraldi sissepääsuga trepihallist. Suuremas magamistoas on liuguste taga walk-in garderoob ja väiksemas magamistoas on kōrge voodi all nii kummut kui stanged. Ukse kōrval on riidekapp. Magamistubade vahele jääb avar vannituba koos duši, vanni, wc ja saunaga. Trepihallist pääseb majaesisele rõdule. Suuremast magamistoast pääseb katusega varjatud rõdule, mille vaade on aia poole.

Hommikune päike paistab maja esihoovi ning alates keskpäevast paistab päike kinnistu sisehoovi, terrassile, elutuppa ja master bedroomi.

KÜTE/KULUD:
Boksil on nii kütmiseks kui sooja vee saamiseks oma gaasikatel, seega saab tarbimist ja temperatuuri vastavalt vajadusele reguleerida. Arved on nt detsember gaas 210 eur, lisandub elekter vastavalt tarbimisele (u 30-80 eur kuus, sôltub palju tarbite) ja vesi ja ühistu arve alla 10 eur kuus koos prügiveoga. Augustis gaas 10 eur, elekter, lisandub vesi ja ühistu arve alla 10 eur kuus (üldelekter ja prügivedu).

PARKIMINE/PANIPAIK:
Maja ees asub eraldi lukustatav panipaik koos elektripistikuga ja üks parkimiskoht. Tasuta lisaparkimiskohad on maja kõrval.

ÜMBRUS/TRANSPORT:
Ridaelamuboks asub rahulikus, eramajadega asustatud piirkonnas. Maja taga on katusealune terrass. Õueala on kinnine ja piiratud aiaga ning hekiga. Kohe üle tee asuvad Tallinna Botaanikaaed ja Tallinna Teletorn. Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel on Pirita ürgoru maastikukaitseala koos valgustatud metsaradadega, mis talvel muudetakse suusaradadeks. Paari kilomeetri kaugusel on Pirita rand koos jahisadama ja paadilaenutusega, kuhu viib otse ka kergliiklustee.Bussipeatus on kōrvalmaja juures Kloostrimetsa tee ääres, bussiühendus nii kesklinna (bussid 34 ja 38) Viimsi kui Lasnamäega (49). Samal tänaval on korvpalliväljak koos pinksilaua ja jōuseadmetega.

Pirital on kaks munitsipaallasteaeda ja üks eralasteaed asub sealsamas Udeselja tänaval.

LISAINFO:
Huvi korral võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

310 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Udeselja tn 4/1
Tubade arv: 4
Korrus: 1/2
Üldpind: 120.50 m2