Akadeemia tee 14

Hea asukohaga 2-toaline kodu, TalTechi kõrval!

KORTER:
Müügile on tulnud avara planeeringuga 2-toaline kodu, mis asub 5-korruselise maja viimasel korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad: elutuba pääsuga rõdule, magamistuba suure maast-laeni garderoobkapiga, köök, vannituba ning esik.

Korteri paistab hommiku päike kuni lõunani.

Köögis ja vannitoas elektrijuhtmestik vahetatud. Kodu võib vajada siit-sealt pisut kosmeetilist remonti, kuid on piisavalt heas seisukorras, et kohe sisse kolida ja oma uut kodu nautida!

Enamus piltidel olevast sisustustest võib Ostjale jääda ning see hinda ei mõjuta.

MAJA/KULUD:
1963. aastal ehitatud 5-kordne korterelamu, kus tegutseb toimiv KÜ: otsaseinad on soojustatud, vuugid on uuendatud,uued torud ja püstakud, trepikoja aknad, välisuksed + fonoluku süsteem. KÜ on otsustanud korterelamu täie mahuliseks renoveerimiseks taotleda toetust Kredexi tehaselise rekonstrueerimise toetusmeetmetes. Suviti kommunaalarved ca 75 eur ja talvel ca 140 eur.

PARKIMINE:
Maja ümbruses tasuta ning üldjuhul vabade kohtade leidmisega probleemi ei ole.

ÜMBRUS/TRANSPORT:
Kortermaja asub logistiliselt väga heas asukohas. Maja kõrval asub TTÜ linnak. Lähedal asuvad mitmed poed, koolid, lasteaiad, polikliinik. Paari minutilise jalutuskäigu kaugusel on ideaalseks lõõgastustumiseks Elamus SPA + enda vormis hoidmiseks 24/7 jõusaal. Samuti on lähedal Männi park ning ka Nõmme mets ei ole kaugel.
Lähedal on ühistranspordi peatused, mis tagavad hea ühenduse kesklinna ja teiste linnaosadega.

LISAINFO:
Huvi korral võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

102 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Akadeemia tee 14
Tubade arv: 2
Korrus: 5/5
Üldpind: 41.90 m2