Lepaurva

IDEAALNE ÄRIMAA KINNISTU TEE ÄÄRES!

Müüa 3,38 ha suurune arenduseks sobiv kinnistu Saku vallas, Roobuka külas. Kinnistu asub logistiliselt suurepärases asukohas, otse suure liiklusega tee ääres. Üldplaneeringu kohaselt on äriettevõtte maa-alal hoonete suurim lubatud ehitisealune pind 40% krundi pindalast, igakordse kaalumise alusel kuni 50%. Detailplaneeringut tehtud ei ole. Olemas ÜVK trass ja liitumispunktid kinnistu piiril. Kinnistul kasvab mets, mille kohta on olemas metsamajandamiskava. Kasvava metsa tagavara kokku 625 tm. Metsa müügist teenib arvestatava summa ostuhinnast tagasi.

Kinnistule sobib ideaalselt nii toidukauplus, bensiinijaam, ehitustarvete kauplus jms kuna antud piirkonnas need puuduvad. Roobuka ja kõrvalolevate asulate elanike arv on pidevalt tõusnud ning piirkonnad arenenud. Ideaalne võimalus oma äri siin piirkonnas laiendada kuna nõudlus on suur.

Võimalik osta ka kõrvalolev 14,36 ha suurune kinnistu, kus Saku valla üldplaneeringu kohaselt on võimalik 7,3 ha suurusele alale rajada ühepereelamu kinnistud suruusega 1500 m2, kahe korteriga elamu kinnistud suurusega 2000 m2 või ridaelamuboksid kinnistu suurusega 600 m2 boksi kohta. Rohkem infot kuulutuses www.kv.ee/3555858.

3D pilt on illustratiivne.

Küsimuste ja huvi korral võtke ühendust!

320 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maatükk
Aadress: Lepaurva
Tubade arv: 0
Üldpind: 33800.00 m2