Ilmarise tn 5

MÜÜA 3-TOALINE RENOVEERITUD KODU HIIUL RABA SERVAS

KORTER MÜÜAKSE KOOS KOGU SISUSTUSEGA!

SUPER ASUKOHT! VAIKNE, ROHELINE JA PRIVAATNE ÜMBRUS. METS JA MATKARAJAD KOHE MAJA KÕRVAL. KORTERIS OLEMAS KÕIK ELUKS VAJALIK!

TEE MEILE OMAPOOLNE PAKKUMINE!

KORTER

Müüa hubane ja päikeseline 3-toaline korter Pääsküla raba servas, männimetsa ääres, Ilmarise tänaval. See armas kodu asub 5-korruselise kortermaja 5-ndal korrusel, millest avaneb avar vaade rohelusele. Korteri planeering on mugavalt läbi maja ning see loob mõnusa sisekliima ja loob juurde avarust. Hommikupäike paistab selles kodus kööki ja suuremasse magamistuppa ning õhtupäike elutuppa ja väiksemasse magamistuppa/kabinetti. Kortermaja ümbruses on palju rohelust, piirkond on väga vaikne ja rahulik. Ideaalne elupaik linnalähedust, aga samas rahulikku elukeskkonda ning loodust armastavale inimesele.

Korteri koosseisu kuulub avar esik garderoobikapiga, päikeseline elutuba, suur magamistuba koos garderoobikapiga, väiksem magamistuba/kabinet, eraldi asetsev mahukas köök ja wc/duširuum.

Korter on renoveeritud ning remonttööde käigus on see kodu saanud värske ja helge ilme. Korteris on vahetatud elektrijuhtmestik ja vee- ning kanalisatsioonitorustik. Tubade seinad on toonitud heledates pastelsetes toonides ja osaliselt on efektiks kasutatud tapeeti ning põrandaid katab eluruumides laminaatparkett. Köök on saanud sooja päikeselise värvilahenduse ning köögi põrand on mugavalt plaaditud, soovi korral saab sisse lülitada põrandakütte. Wc/duširuumi seinad ja põrand on plaaditud, olemas on ka elektripõrandaküte.
Köök asub tubadest eraldi ja on sisustatud Arens köögimööbliga ja tehnikaga (külmik, nõudepesumasin, elektripliit, elektriahi, mikrolaineahi, õhupuhasti ning pesumasin koos kuivatiga).

*Korter müüakse koos mööbli ja tehnikaga.

*Korteri kasutada on panipaik maja keldrikorrusel.

MAJA/PARKIMINE
Kortermaja on ehitatud 1972. aastal. Majas toimetab aktiivne korteriühistu, puuduvad laenud. Kortermaja on heas seisukorras ja kõik vajalikud tööd-toimetused on saanud järgemööda teostatud. Majale on paigaldatud turvauksed koos fonolukusüsteemiga. Olemas on projekt maja fassaadi ja küttesüsteemide renoveerimiseks ja töödega plaanitakse alustada 2024.a. suvel. Kortermajas elavad sõbralikud naabrid.

*Parkimine kortermaja ümbruses on tasuta ja kohti jätkub.

ÜMBRUS Piirkond on vaikne ja rahulik ning sobib hästi koduks looduslähedust armastavale inimesele. Kõik eluks vajalik asub siin mugavalt lähiümbruses. Jalutuskäigu kaugusele jäävad toidupoed Rimi ja Maxima. Läheduses on olemas koolid Nõmme Gümnaasium koos spordihoonega ning Pääsküla Kool, mille kõrval asub Nõmme ujula ja lasteaiad Rännaku lasteaed, Lasteaed Männimudila. Hea ühendus Tallinna kesklinnaga, bussiga või rongiga Hiiu rongipeatusest. Ümbruses on palju võimalusi sportimiseks ning vaba aja veetmiseks. Kohe maja kõrvale jääb ilus männimets terviseradadega ning Pääsküla raba koos matkaraja ja vaatlustorniga. Super asukoht lemmiklooma pidamiseks ja lemmikuga looduses jalutamiseks.

LISAINFO
Võta julgesti ühendust ja küsi lisa, oled oodatud korteriga tutvuma!

149 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Ilmarise tn 5
Tubade arv: 3
Korrus: 5/5
Üldpind: 52.30 m2