Kaselaane tn 5/1

Avar perekorter I Terrass I Saun

Müügile on tulnud sauna ja terrassiga perekorter Kaselaane elurajoonis!

KORTER
Korter asub kolmekordse maja esimesel korrusel vaatega maja ette, kus privaatsuse tagavad terrassi (13,1 m2) ees olevad sihvakad elupuud. Terrassilt omakorda on pääs elupuudega piiratud suurele murulapile, millel lapsed turvaliselt mängida saavad.

87,4 m2 suuruse elamise moodustavad avatud köögiga elutuba (30,4 m2), kolm magamistuba (11,8 m2, 11,6 m2 ja 14,3 m2), vannituba/tualett koos saunaga, esik ning eraldiseisev tualett.

KÖÖK JA GARDEROOBID
Avatud köögiga elutoas on heleda tooniga köögimööbel koos tehnikaga (Brandt sisseehitatud külmik, nõudepesumasin ja mikrolaineahi ning kubu, keraamiline pliit ja ahi). Kööki lisab iseloomu matt must tööpind ning tagaseina kaunistavad valged marmori imitatsiooniga keraamilised plaadid.

Esikusse ja magamistubadesse on paigaldatud mahukad lükandustega maast laeni garderoobikapid.

MAJA
2017. aastal valminud kortermaja asub hinnatud Kasekodu elurajoonis, mis hõlmab endas 16 uue kortermaja ehitamist. Kõik majad on energiasäästlikud ja mugavate lahendustega ning kõikides hoonetes on paigaldatud soojustagastusega ventilatsioon.

Kütmiseks on majal tsentraalne gaasikatel ning korterisiseselt saab reguleerida radiaatorite temperatuuri.

Hoone korrashoiu ning territooriumi puhtuse tagab haldusteenust pakkuv Pindi Kinnisvarahaldus.

PANIPAIK JA PARKIMINE
Korteri juurde kuulub maja esimesel korrusel asuv riiulitega panipaik (2,1 m2) ning parkimine on organiseeritud maja ees, kus vabu parkimiskohti on palju (parkida saab akende alla).

ASUKOHT
Tegemist on linnalähedase uuselamurajooniga, kus on turvaline ja looduslik elukeskkond. Oma kodu juures saab nautida looduse ilu, puhast õhku ja mänguväljakut, kus lapsed saavad õues murul mängida ilma, et lapsevanem peaks nende heaolu pärast muretsema.

Kasekodu asub Tallinna külje all, Nõmme piiril, kus on tagatud väga hea ühendus linnaga. Mugavalt ja kiirelt pääseb linna nii auto, bussi kui ka rongiga. Lähim ühistranspordipeatus asub ca 800 meetri kaugusel.

10-minutilise jalutuskäigu kaugusel asub Laagri Selver ja Hortes ning veidi kaugemal Maksimarket, Bauhof, Rimi ja Maxima.

Lisaks on läheduses olemas lastehoiud (Lustila, Väike Päike), lasteaiad (Nõlvaku, Veskitammi, Laagri, Tuleviku), koolid (Laagri, Pääsküla ja Möldre kool) ning uus Laagri perearstikeskus. Majast 100 m kaugusel Jõe ääres asub lastele ronimiseks seikluspark.

LISAINFO
Tundsid, et see võiks olla Sinu uus kodu? Võta minuga julgesti ühendust ja tule vaatama!

259 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kaselaane tn 5/1
Tubade arv: 4
Korrus: 1/3
Üldpind: 87.40 m2