Tartu mnt 24

Kõrged laed I Avar planeering I Värske remont

KLIENDIPÄEVALE VAJALIK EELREGISTREERIMINE, KLIENDIPÄEVA SOODUSTUS 10000 EUR (VANA HIND 259 000 EUR)!

Müügile on tulnud kõrgete lagedega renoveeritud 3-toaline korter esinduslikus Tartu mnt 24 majas. Korter asub neljandal korrusel ning on läbi maja planeeringuga.

Korteri koosseisu kuuluvad avar elutuba, kaks magamistuba (aknad hoovi poole), söögituba/köök, vannituba koos tualetiga (põrandaküte) ning esik. Vannitoas sauna valmidus/panipaik, söögitoast pääs rõdule.

Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale, renoveerimise käigus vahetatud elektrijuhtmed, torustik, aknad, tubade seintel heledates toonides tapeet, põrandal tume parkett, vannituba plaaditud. Tubade seinad ja laed on renoveeritud 2023. aastal.

Uuele omanikule jääb köögimööbel koos tehnikaga (nõudepesumasin pliit/ahi, külmkapp), vannitoa sisustus (pesumasin/kuivati), muu mööbel kokkuleppel.

MAJA
Tartu mnt 24 korterelamu ehitati algselt „Dvigatel“ tehase töötajatele ning kuulub stalinistlike korterelamute kvartalisse, mille on projekteerinud 1947 - 1956 a. arhitekt A.Vlassov.

Maja sissepääs on renoveeritud, aknad vahetatud ja maja katus on täielikult asendatud uuega.

KÕRVALKULUD
Kommunaalid on suvel ca. 120 eur, talvel ca. 350 eur.

PARKIMINE
Korteriga tuleb kaasa parkimiskaart, mis annab võimaluse maja hoovis parkimiseks.

ASUKOHT
Ideaalne asukoht inimesele, kes naudib Kesklinnas elamist. Elamu lühikese jalutuskäigu kaugusel on kesklinna suuremad kaubanduskeskused, spordiklubid, söögikohad, ühistranspordi peatused, kino, teatrid ja muud meelelahutusasutused. Lähedal on Tallinna Autobussijaam. Tallinna Lennujaam on vaid 15 minutit trammiga.

249 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Tartu mnt 24
Tubade arv: 3
Korrus: 4/9
Üldpind: 78.40 m2