Kiisa tn 5

SISUSTATUD HUBANE JA VALGUSKÜLLANE KESKLINNA KODU

Müügile on tulnud valgusküllane, täielikult sisustatud, 2-toaline kesklinna kodu.

KORTER

Korter asub neljakordse maja, neljandal korrusel. Aknad avanevad vaikse sisehoovi poole. Tubadesse paistab pikalt hommiku- ja lõunapäike, tänu millele on kodus rohkelt valgust. Korteri koosseisu kuuluvad: esik, wc- ja vannituba, magamistuba ning kodu südameks on suur avatud köök-elutuba.

Korter on täielikult sisustatud ning soovi korral jääb korterisse kogu piltidel olev mööbel ja tehnika.

Magamistoas on olemas kontinentaalvoodi pesukastiga, lükandustega seinakapp ning mahukas kummut. Elutoas on olemas 4-kohaline söögilaud, diivanilaud, põrandalamp ning lahtikäiv diivanvoodi panipaigaga. Köögis on olemas lisaks mööblile 2-kohaline gaasipliit, küpsetusahi, mikrolaineahi, külmkapp ning pesumasin, mis asub köögikapis.

Tubade põrandaid katab tume parkett ja seinad on viimistletud heledates toonides. WC- ja vannitoa põrand ning seinad on plaaditud. Akendele on paigaldatud kvaliteetsed valgust pimendavad rulood.

* Korteri juurde kuulub kindel panipaik kortermaja keldrikorrusel.
* Mõistlikud kommunaalkulud, talvel ca 90 € ja talvel ca 170 €.
* Korter on vaba sissekolimiseks alates novembrist.

MAJA

Kortermaja asub Pärnu mnt juures Kiisa tänaval. Maja ja ümbrus on hästi hoolitsetud aktiivse korteriühistu poolt. Trepikojad on puhtad ja turvalised. Välisuksel on olemas fonolukusüsteem. Renoveeritud on maja fassaad ja vahetatud on torustik ning katusekate.

PARKIMINE

Parkimine on maja hoovis elanikele tasuta, aiaga ümbritsetud parklas. Hoovi sissesõidule on hiljuti paigaldatud ka tõkkepuud.

ÜMBRUS JA PIIRKOND

Tegu on logistiliselt suurepärase asukohaga. Maja paikneb Pärnu mnt lähedal, vaiksel Kiisa tänaval. Erinevad ühistranspordipeatused asuvad majast vaid 200m kaugusel, kust on tagatud mugav ning kiire ühistranspordiühendus kõigi linnasuundadega. Tallinn-Väike, Tondi ja Kitseküla rongipeatused asuvad lühikese jalutuskäigu kaugusel, mis tagab hea raudteeühenduse teiste linnade ja Talllinna lähialadega.

LISAINFO

Kui tunned, et just see võiks olla Sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama!

142 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kiisa tn 5
Tubade arv: 2
Korrus: 4/4
Üldpind: 38.60 m2