Astangu tn 38

MÜÜDUD!

Müüa valgusküllane, avar ja eraldi köögiga 1-toaline kodu, rahulikus Haabersti rajoonis.

*KORTERIL ON OLEMAS KEHTIV HINDAMISAKT 97000 €.

KORTER

See 1-toaline kodu on suurepärase ja avara planeeringuga. Korteris on eraldi köök, elu-magamistuba ning põrandaküttega wc- ja vannituba. Korteri siseviimistlus on helgetes toonides. Uksest sisenedes on avaneb ruumikas esik, kust pääseb erinevatelt pooltelt kööki või elutuppa. Vasakut kätt jääb wc-vannituba ning edasi minnes, uksega eraldatud valgusküllane köök. Välisuksest paremat kätt jääb avar elu- ja magamistuba. Elutoast pääseb mõnusalt päikselisele rõdule (4m²). Korter on renoveeritud kaasaegse viimistlusega. Vannitoas on põrandaküte ning köögi ja elutoa põrandaid katab laminaatparkett. Vannituba on plaaditud.

Selle 3. korrusel asuvas korteri akendest ei pasita kõrgeid hooneid, akendest ja rõdult avaneb vaade ilusale metsale. Rõdule on paigaldatud pehme kate.

* Korteri üldpind 33.6m² + rõdu 4m².
* Põrandaküttega wc- ja vannituba.
* Kõik piltidel olev mööbel ja sisustus jääb korterisse.

* KORTER ON VABA KOHESEKS SISSEKOLIMISEKS!

MAJA/PARKIMINE

1988. aastal ehitatud 5-kordne maja, kus tegutseb aktiivne ning hästi toimiv KÜ. Maja ümbrus ning trepikojad alati puhtad ning hoolitsetud. Trepikoja ette on loodud kaunid ja hoolitsetud lillepeenrad. Maja läheduses asub aiaga piiratud lasteväljak. Trepikoja välisuks avatav fonolukuga.

* Maja välisalal on olemas videovalve.
* Parkimine on võimalik maja ees ja -lähiümbruses tasuta.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Ideaalne elupaik rahu-, samas linnaelu mugavust armastavale inimesele. Suurepärane vaikne ja looduslik keskkond, mis pakub rohkelt võimalusi spordi- ja vabaõhutegevusteks. Läheduses on olemas terviserajad, Harku järve supelrand, spordisaalid, mänguväljakud,kauplused, koolid, lasteaiad, toitlustuskohad ja aiaga piiratud koerte park. Erinevad ühistranspordi peatused asuvad lühikese jalutuskäigu kaugusel, mis tagavad kiire ühenduse erinevate linnaosadega.

LISAINFO

Kui tunned, et just see võiks olla Sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama!

95 500€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Astangu tn 38
Tubade arv: 1
Korrus: 3/5
Üldpind: 33.60 m2