Kanama tee 18

KODU MÄNDIDE JA KADAKATE KESKEL!

Müüa maja kõrghaljastusega rahulikus ja rohelises Saue külas, Saku vallas.

MAJA
Tegemist on 2017 aastal ehitatud väga hea soojapidavusega puitmajaga. Maja asub väga privaatsel mändide ja kadakatega kaetud suurel päikeseküllasel krundil, kus loodus on säilinud ehedal kujul. Maja viimistlusmaterjaliks on krohv, katusematerjaliks kivi. Akendeks kolmekordsed puitpakettaknad.

PLANEERING
Majas asub köök koos eraldi sahvriga, elutuba, kolm magamistuba, avar koridor, wc/vannituba, wc/dušširuum ning tehnoruum. Elutoast ning kahest magamistoast pääseb maja taga asuvale avarale päikesepoolsele terrassile.

SISEVIIMISTLUS
Tubade seinad on värvitud heledates toonides. WC/vannituba värvitud, wc/dušširuum plaaditud. Laed on viimistletud laudisega. Elutoa ning ühe magamistoa põrandaid katab naturaalne tammeparkett, kahe ülejäänud magamistoa põrandaid katab laminaatparkett, koridor ning wc/dušširuumi põrand plaaditud.

KÜTE, KOMMUNIKATSIOONID JA KULUD
Kütmiseks on ökonoomne õhk-vesi soojuspump. Majas on vesipõrandaküte. Elutoas annab sooja ka kamin. Ventilatsiooniks soojustagastusega sundventilatsioon. Vesi tuleb mitme kinnistu peale jagatud puurkaevust, kinnistul on oma biopuhasti ning imbväljak. Kommunaalkulud suvel ligikaudu 80 eurot kuus, talvel ligikaudu 200 eurot kuus.

ABIHOONE
Kinnistul asub ka 32m2 suurune kõrvalhoone, mis on kasutatav nii panipaiga kui jõusaalina. Hoone kütmiseks on õhksoojuspump, mis on suvel kasutatav ka jahutamise eesmärgil.

DOKUMENTATSIOON
Kõik dokumendid on korras ning majal on olemas kasutusluba

ASUKOHT
Tegemist on vaikse ja rahuliku elukeskkonnaga. Lähimad lasteaiad ja koolid asuvad Sakus (Saku lasteaed Päikesekild 5,9km, Saku lasteaed Terake 6,2km, Saku põhikool koos ujula ja spordihoonega 6,6km, Saku gümnaasium 5,3km). Kooli viib Saku valla koolibuss, mis peatub kohe maja ees.
Ligikaudu 6km kaugusel Sakus asuvad kauplused Selver, Coop ning Rimi. 4,5km kaugusel Sauel asub Super Rimi.
Väga hea ühistranspordiühendus Tallinnaga. Lähim bussipeatus (Pärnu mnt „Kanama“) asub majast 800m kaugusel. Saue rongijaam asub 3,3km kaugusel.
Lisaks planeeritakse Saku valla poolt Kanama tee äärde kergliiklustee rajamist (peaks valmima sügisel 2023 ning hakkab ühendama Sakut, Sauet, Keilat ja Rahumäed).

LISAINFO
Kui soovid antud maja kohta rohkem infot, siis võta julgelt ühendust!

369 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Kanama tee 18
Tubade arv: 4
Korrus: 1/1
Üldpind: 215.80 m2