Sõmera 2

ILUS KORTER HEA ASUKOHAGA!

KORTER

Müüa hea asukohaga 3-toaline korter Põhja-Tallinna ja Kesklinna piiril, Sõmera tänaval. Korter asub kolmekordse maja kolmandal korrusel ning on väga heas seisukorras. Korteri koosseisu kuulub avatud köök koos elutoaga, kaks magamistuba, vannituba koos wc-ga ja esik. Korter on mõningad aastad tagasi läbinud kapitaalremondi, mille käigus on vahetatud elektrijuhtmestik, torustik, uus köögimööbel ja põrand, värvitud seinad ja laed. Renoveerimisel on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Köögis olemas kogu vajaminev tehnika - külmkapp, nõudepesumasin, pliit, ahi, kubu. Mõlemas magamistoas mahukad garderoobikapid. Vannitoas olemas põrandaküte. Soe vesi läbi oma gaasikatla.

Korteri kommunaalkulud jäävad vahemikku 120-200€.

Enamus piltidel nähtavast mööblist võib uuele omanikule jääda.

Korteri juurde kuulub keldriboks.

MAJA

Majas tegutseb korteriühistu. Vahetatud on maja elektrijuhtmestik ja katus ning soojustatud pööning. Peale isikliku panipaiga on olemas üldkasutatav ruum jalgrataste hoidmiseks. Küte majas asuvast gaasikatlast, mis enne uut küttehooaega on plaanitud ilma laenuta välja vahetada uue ja ökonoomsema vastu.

PARKIMINE

Tasuta parkimise võimalus hoovis.

ASUKOHT

Korterelamu asub praktiliselt olematu liiklusega tupiktänavas Põhja-Tallinna ja Kesklinna piiril. Läheduses olemas laste mänguväljakud, ühistranspordipeatused, toidukauplused, erinevad söögikohad, restoranid ja kohvikud, õppeasutused, Telliskivi Loomelinnak, Balti Jaama turg jpm. Läheduses on mitmed lasteaiad ja koolid - Kelmiküla lasteaed, Sajajalgse lasteaed, Kolde lasteaed, Pelgulinna Gümnaasium, Jakob Westholmi Gümnaasium, Ristiku Põhikool, Pelgulinna Riigigümnaasium, Tallinna Euroopa kool. Vanalinn jalutuskäigu kaugusel. Lähim kaubanduskeskus on Kristiine Keskus.

Olete oodatud korteriga tutvuma!

210 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Sõmera 2
Tubade arv: 3
Korrus: 3/3
Üldpind: 60.40 m2